pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Švelnus krapų padažas: idealus prie lašišos

Švelnus krapų padažas: idealus prie lašišos

Mitybos Grandinėje Pirmasis Lygmuo

Mitybos Grandinėje Pirmasis Lygmuo

Naminis lydytas sūris: receptai ir patarimai

Naminis lydytas sūris: receptai ir patarimai

Šokoladinio Sufle Receptai: Kaip Iškepti Tobulą Desertą

Šokoladinio Sufle Receptai: Kaip Iškepti Tobulą Desertą

Troškinti Kopūstai su Šonkauliukais ir Bulvėmis Greitpuodyje: Tradicinis Receptas Šiuolaikiškai

Troškinti Kopūstai su Šonkauliukais ir Bulvėmis Greitpuodyje: Tradicinis Receptas Šiuolaikiškai

Kaip Maitintis Padidėjus Skrandžio Rūgštingumui: Mitybos Principai Ir Rekomendacijos

Kaip Maitintis Padidėjus Skrandžio Rūgštingumui: Mitybos Principai Ir Rekomendacijos

Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienos renginiai ir Juditos Urnikytės kūryba Telšiuose

Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienos renginiai ir Juditos Urnikytės kūryba Telšiuose

Naminis Pomidorų ir Paprikų Padažas: Receptas ir Panaudojimo Būdai

Naminis Pomidorų ir Paprikų Padažas: Receptas ir Panaudojimo Būdai

Kaip Kepti Bulves Orkaitėje: Patarimai ir Receptai

Kaip Kepti Bulves Orkaitėje: Patarimai ir Receptai

Naminis Alus: Paprastas Receptas Jūsų Virtuvėje

Naminis Alus: Paprastas Receptas Jūsų Virtuvėje

Kaip Numalšinti Apetitą Natūraliais Būdais

Kaip Numalšinti Apetitą Natūraliais Būdais

Morkų tortas su varškės kremu: receptas ir patarimai

Morkų tortas su varškės kremu: receptas ir patarimai

Keto duona: skanus būdas laikytis keto dietos

Keto duona: skanus būdas laikytis keto dietos

Tobulas amerikietiškas sūrio pyragas: žingsnis po žingsnio receptas

Tobulas amerikietiškas sūrio pyragas: žingsnis po žingsnio receptas

Tobulo jautienos sprandinės kepsnio receptai Big Green Egg kepsninei

Tobulo jautienos sprandinės kepsnio receptai Big Green Egg kepsninei

Jautienos Sriuba su Raugintais Kopūstais: Tradicinis Receptas

Jautienos Sriuba su Raugintais Kopūstais: Tradicinis Receptas

Greiti ir Paprasti Tortų Receptai: Kepkite Lengvai ir Skoningai

Greiti ir Paprasti Tortų Receptai: Kepkite Lengvai ir Skoningai

Tobulos salotos su krevetėmis: Beatos virtuvės paslaptys

Tobulos salotos su krevetėmis: Beatos virtuvės paslaptys

Duona ir žaidimai: istorija ir šiuolaikinė reikšmė

Duona ir žaidimai: istorija ir šiuolaikinė reikšmė

Kodėl jautiena tampa ruda: mėsos brandinimo paslaptys

Kodėl jautiena tampa ruda: mėsos brandinimo paslaptys