pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Vyrai juodais drabužiais: kavos istorija ir poveikis

Vyrai juodais drabužiais: kavos istorija ir poveikis

Mesos Troskinys su Avinžirniais: Sodrus ir Aromatingas Receptas

Mesos Troskinys su Avinžirniais: Sodrus ir Aromatingas Receptas

Aromatingos keptos bulvės: paprastas receptas orkaitėje

Aromatingos keptos bulvės: paprastas receptas orkaitėje

Bulvės su lupena įdarytos kumpiu: receptas greitai vakarienei

Bulvės su lupena įdarytos kumpiu: receptas greitai vakarienei

Tikras uzbekiškas plovas: žingsnis po žingsnio receptas su nuotraukomis

Tikras uzbekiškas plovas: žingsnis po žingsnio receptas su nuotraukomis

Balto padažo receptas žuviai: pagardinkite savo patiekalą!

Balto padažo receptas žuviai: pagardinkite savo patiekalą!

Kefyro Pyragas: Lengvai Paruošiamas ir Mėgstamas Desertas

Kefyro Pyragas: Lengvai Paruošiamas ir Mėgstamas Desertas

Obuolių Pyragas su Aliejumi: Tradicinis Receptas su Naujovišku Akcentu

Obuolių Pyragas su Aliejumi: Tradicinis Receptas su Naujovišku Akcentu

Šokoladiniai keksiukai: receptai ir gaminimo paslaptys

Šokoladiniai keksiukai: receptai ir gaminimo paslaptys

Raugintų Agurkų Sriuba su Perlinėmis Kruopomis: Tradicinis Receptas

Raugintų Agurkų Sriuba su Perlinėmis Kruopomis: Tradicinis Receptas

Kepta antis su apelsinais ir medumi: ypatingas skonis Jūsų šventėms

Kepta antis su apelsinais ir medumi: ypatingas skonis Jūsų šventėms

Ar galima valgyti žalius pievagrybius?

Ar galima valgyti žalius pievagrybius?

Žuvies konservų gamyba Varėnoje

Žuvies konservų gamyba Varėnoje

Picos Kėdainiuose: Skonis, Patogumas ir Kainos

Picos Kėdainiuose: Skonis, Patogumas ir Kainos