pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kaip Pagaminti Sultingus Lydekos Kotletus?

Kepkite orkaitėje su bulvėmis ir sūriu

Jūros lydekos filė supjaustykite porcijomis, suberkite į gilų dubenį, įberkite druskos, pipirų, citrinos sulčių ir palikite 10 min. Orkaitę įkaitinkite iki 180°C. Bulves nulupkite, nuplaukite, supjaustykite griežinėliais. Dėkite į dubenį, pasūdykite, suberkite pipirus, suberkite bulvių prieskonius ir pusę grietinės kiekio. Kruopščiai sumaišykite, taip pat užpilkite grietine ant žuvies.

Kepimo formą ištepkite aliejumi, pirmą sluoksnį išdėliokite dalį bulvių, o tada žuvį. Ant viršaus sluoksniu dėkite svogūną, supjaustytą žiedais, tada vėl bulves grietine. Žuvį ir bulves pašaukite į orkaitę 40-50 minučių ir kepkite 180°C temperatūroje. Tada išimkite indą, pabarstykite sūriu ir vėl kepkite 8-10 minučių.

Procesas paruošimo klasikinių kotletai

Pirmas dalykas, kurį reikia paruošti iš žuvies, svogūnų įdaru ir mirkyti piene, baltos duonos. Jei norite subtilus tekstūros ir virkite kotletai sidabrinių menkių vaikams, galite slinkti per jį du kartus. Podsolite masė paragauti, jei reikia, pridėti šiek tiek juodųjų pipirų. Beat kiaušinių ir kruopščiai minkyti. Jei masė atrodo per sausa, įpilkite šiek tiek pieno, kuriame mirkomi duona.

rankos mirkyti vandenyje, sukurti patties bet kokios formos: ovalo formos, apvalios arba kamuolius forma. Roll miltų ir pakepinti aliejuje su ugnimi vidutinis intensyvumo.

Sudėtis

Jūrinių lydekų kotletai gali būti vadinamas ekonomiškas receptas. Jie nereikalauja didelių investicijų. Ir laikas ruošiant užtruks gana didelis.

Norėdami gauti dar kvepiantys, gražus ir skanus pyragai europinių paprastųjų jūrinių lydekų prie įdaru, galite pridėti smulkiai pjaustytų laiškinių česnakų arba krapų šaukštas. Paprikos duos malonaus skonio ir gintaro spalvą. Ir jei jūs neturite laikytis griežtos dietos ir nepatinka pernelyg subtilus žuvies patiekalų, faršą kartu su jūrų lydekų filė mažą gabalėlį kumpio - tai padaryti mėsainiai sultingesnis.

Skaniausi Lydekos Receptai

Viena iš dažniausiai mūsų ežeruose gaudomų žuvų – lydeka. Dažnas žvejys mėgsta paskanauti pagautą žuvį, bet tiesiog keptuvėje kepta žuvis greitai nusibosta. Tam, kad atrasti žuvies skonį iš naujo pasidalinsiu su Jumis savo mėgstamais lydekos gaminimo receptai. Iš kart sakau, kad tai ne mano kurti lydekos receptai ir tikrai interneto platybėse dar atrasite kur jais pasidalinę. Bet man šie receptai patyko labiausiai.

Žuvies kotletai „Po-Odessky”. Receptas be duonos: sultingi jūros lydekos kotletai

Žuvies kotletai – tai patiekalas, kurį galima pagaminti iš įvairių rūšių žuvies.

Žuvies kotletus galima kepti keptuvėje, orkaitėje arba virti garuose

Priklausomai nuo gaminimo būdo gali pasikeisti patiekalo skonis

. Norėdami paįvairinti kotletų skonį, galite pridėti įvairių ingredientų: svogūnų, česnakų, žolelių, prieskonių ir džiūvėsėlių.

Taip pat galite eksperimentuoti su ingredientų proporcijomis, kad rastumėte jums tinkamiausią receptą.

Sudedamosios dalys: 1:

Žuvies kotletų paruošimas:

Išvalykite jūros lydeką, pašalinkite stambius kaulus, supjaustykite nedideliais kubeliais svogūną. Keptuvėje augaliniame aliejuje pakepinkite svogūną, kol suminkštės, įberkite druskos ir pipirų

. Į svogūną sudėkite sviestą, įspauskite česnaką, išmaišykite ir kepkite 2-3 min. Per mėsmalę pertrinkite žuvį, tada – pakepintus svogūnus

. Į mišinį įmuškite kiaušinį, visus komponentus kruopščiai sumaišykite į vientisą faršą. Palikite faršą 10 minučių, tada suformuokite kotletukus

. Keptuvėje augaliniame aliejuje kepkite kotletukus, kol taps auksinės spalvos.

Taip gausite paprastus, bet skanius jūros lydekos kotletus. Jei norite, kotletus galite apvolioti džiūvėsėliuose arba miltuose.

Taip pat skaitykite: Tinginiai įdaryti kopūstai švelniame padaže. Jau 10 metų gaminu maistą tik pagal šį receptą: niekada nesu ragavęs geresnio.

Geriausi jūros lydekos patiekalai: 4 skaniai sultingos žuvies receptai

Lyduko žuvis įgijo „liesos“ reputaciją dėl savo dietinės mėsos, todėl daugelis ukrainiečių žino, kad ją galima kepti keptuvėje ir tai yra maksimumas. Tiesą sakant, jūrų lydekų receptų yra daug, o mes pasirengę jums pasakyti, kaip kepti jūrų lydeką orkaitėje ar kitu būdu, kad ji būtų skani.

Jums reikės

  • Lydeka
  • Miltai
  • Kiaušinis, 2 vnt
  • Druska, pagal skonį
  • Citrinos sultys, pagal skonį
  • Aliejus, pagal skonį

Gaminimas

  • Supjaustome nedideliais gabalėliais, apšlakstome citrinos sultimis arba tais pačiais mano mėgstamais lidl citriniais prieskoniais;
  • Dubenyje išplakame keletą kiaušinių, pasūdome plakinį;
  • Lydekos gabalėlius apvoliojame miltuose, tuomet kiaušinių plakinyje ir vėl miltuose – apkepame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi arba vietoj aliejaus galima naudoti sviestą.

Tai vienas iš paprasčiausių ir greičiausių būdų pagaminti lydeką.