pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Sintetiniai baltymai senjorams: nauda ir rizika

Sintetiniai baltymai senjorams: nauda ir rizika

Kijevo kotletas - skonio istorija ir tradicija

Kaip pasakoja Neringos restorano ir barų vadovė Agnė Lenickienė, prieš trejus metus viešbutis bei restoranas buvo užverti dėl didelių atnaujinimo darbų galima sakyti, jog viešbutis buvo perstatytas, o restoranas restauruotas.

Kijevo kotletas - skonio istorija ir tradicija

Vištienos Krūtinėlė: Receptai su Nuotraukomis

Vištienos Krūtinėlė: Receptai su Nuotraukomis

Vyšnių sirupo receptas: nuo klasikos iki variacijų

Vyšnių sirupo receptas: nuo klasikos iki variacijų

Marinuotų Agurkėlių Padažas: Trys Nuostabūs Receptai

Marinuotų Agurkėlių Padažas: Trys Nuostabūs Receptai

Gaivios meškinio česnako salotos: receptas su naudingomis savybėmis

Gaivios meškinio česnako salotos: receptas su naudingomis savybėmis

Kaip palengvinti refliukso simptomus: tinkama dieta

Kaip palengvinti refliukso simptomus: tinkama dieta

Prabangios salotos: tunas ir ikrai viename patiekale

Prabangios salotos: tunas ir ikrai viename patiekale

Vafliniai blynai su obuoliais: receptas ir dietistės patarimai

Vafliniai blynai su obuoliais: receptas ir dietistės patarimai

Kedro Riešutų Kaloringumas ir Naudingosios Savybės

Kedro Riešutų Kaloringumas ir Naudingosios Savybės

Kiaulių Kojų Virimas Greitpuodyje: Greitas ir Gardus Būdas

Kiaulių Kojų Virimas Greitpuodyje: Greitas ir Gardus Būdas

Greiti ir Skanūs Makaronai su Špinatais ir Sūriu: Lengvas Receptas

Greiti ir Skanūs Makaronai su Špinatais ir Sūriu: Lengvas Receptas

Greitas Mėsos Marinavimas - Geriausi Patarimai ir Receptai

Antrasis būdas patogesnis, nes skysto marinato likučius vėliau galima naudoti šonkaulių glazūravimui, suteikiančiam jiems labai skanų, kvapnų, lipnų apvalkalą.

Greitas Mėsos Marinavimas - Geriausi Patarimai ir Receptai

Marinuoti burokėliai su citrinos rūgštele: gaivus skonis

Marinuoti burokėliai su citrinos rūgštele: gaivus skonis

Naminiai Sausainiai: Receptai ir Prisiminimai iš Vaikystės

Naminiai Sausainiai: Receptai ir Prisiminimai iš Vaikystės

Šalto spaudimo kokosų aliejaus nauda

Šalto spaudimo kokosų aliejaus nauda

Peraugę agurkai žiemai: Originalūs receptai ir konservavimo idėjos

Peraugę agurkai žiemai: Originalūs receptai ir konservavimo idėjos

Šviežių bulvių reklama Lietuvoje

Šviežių bulvių reklama Lietuvoje

Vaflių Kepimo Įranga: Apžvalga ir Pasiūlymai

Vaflių Kepimo Įranga: Apžvalga ir Pasiūlymai

Riešutų Duona: Receptai, Gaminimo Būdai ir Patarimai

Riešutų Duona: Receptai, Gaminimo Būdai ir Patarimai