pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Verslo Klasės Pietų Meniu: Ko Galima Tikėtis?

Verslo pietūs - tai ne tik maistas, bet ir aplinka, aptarnavimas bei dėmesys detalėms. Restoranas-baras „Vanille Lounge“ - vieta pačiame sostinės centre, Vilniaus gatvėje, kuri nepalieka abejingų. Tai vieta, kur iki vėlumos gali linksmintis verslo klasės klientai. Nepaprastai jauki atmosfera, subtilios ir prabanga alsuojančios detalės užburia kiekvieną čia atvykusį.

Kas Yra Verslo Klasės Pietūs?

Tuo įsitikinusi „Vanille Lounge“ vadovė Živilė Norkevičiūtė. „Šiandien įprasta verslo pietumis vadinti bet ką, kur tiekiamas maistas ir apeliuojama į aukštesnę jo kokybę bei kainą. Iš tikrųjų verslo pietūs prasideda nuo verslo pietų etiketo išmanymo. Visų pirma, skiriasi pietų trukmė. Verslo pietūs paprastai tęsiasi 1,5 valandos, o dienos pietums žmonės užbėga vos 40 minučių, todėl jie tokiai vietai turės kur kas mažiau pretenzijų“, - sako Ž. Norkevičiūtė.

Aplinka ir Atmosfera

Kuo ilgiau pietauja verslo klientai, tuo daugiau dėmesio skiria supančiai aplinkai. „Verslo pietų metu dažnas nori ne tik sutvirtinti ryšius su kolega, bet ir pailsėti. Todėl aplinka turi būti jauki ir švari, ausis turi pasiekti atpalaiduojanti muzika, neblaškyti aplinkiniai garsai ar kvapai. Čia daug dėmesio skiriamas ir personalui - jis turi būti dėmesingas, bet ne įkyrus. Blogiausia, kas gali nutikti - jei padavėjas mėgintų jus pertraukti pačiame pokalbio įkarštyje“, - pasakojo Živilė.

Ypatingą atmosferą restorane kuria stilingas interjeras, o jo pavadinimas iliustruoja patiekalų skonių įvairovę harmoningai suderintą su gėrimų ir kokteilių asortimentu. Jaukiame ir prabanga alsuojančiame restorane taip pat kviečiame organizuoti įvairius renginius: asmenines ar įmonių šventes, verslo susitikimus, gimtadienių, krikštynų ar vestuvių šventinius pietus ar vakarienes. Esame lankstūs, todėl galime suderinti meniu pagal Jūsų poreikius bei padėti išspręsti visus kylančius klausimus. Visi laimingi klientai - mūsų paslaugų kokybės įvertinimas.

Vasara - toks metas, kai dažniau renkamės leisti laiką lauke, nei patalpose. Džiaugiamės galėdami jums pasiūlyti jaukius vasaros vakarus praleisti „Vanille Lounge“ terasoje. Vietos užteks net 120 žmonių, tad šioje gamta pulsuojančioje erdvėje galite atšvęsti jūsų įsimintiniausius įvykius - gimtadienius, vestuves, verslo vakarėlius ar kitas šventes. - terasoje galite linksmintis iki vėlyvo vakaro, o čia leidžiamos muzikos garsas neribojamas. Esame numatę vietas renginio vedėjams ir muzikantams.

Maisto Kokybė ir Asortimentas

Maisto kiekis ir kokybė - dar vienas rodiklis, pagal kurį galima spręsti, ar pietaujama verslo klasės restorane, ar tik taip pavadintame. „Einame pietauti, kad pasisotintume, bet ne persivalgytume. Dažniausiai pietums renkamasi sriuba ir antrasis patiekalas, tad natūralu, kad suvalgius sriubos turėtų likti vietos kitam patiekalui. Sriubos perteklius - valgyklinių pietų bruožas. Vakarykštis maistas neturėtų būti tiekiamas jokiame save gerbiančiame restorane. Čia pat turi būti gaminami padažai, kepama duona ar bandelės, vietoje auginami prieskoniai bei daržovės yra tai, kas restoranui suteikia išskirtinumo“, - dėstė restorano vadovė.

„Vanille Lounge“ virtuvėje dirba tik patyrę ir mylintys savo darbą virtuvės šefai, tad kiekvienas patiekalas yra gaminamas itin kruopščiai ir atsakingai. A la carte meniu rasite klasikinių Lietuvos ir šiuolaikinių sezoninių Europos virtuvių patiekalų. Kiekvienas patiekalas gaminamas tik iš aukščiausios kokybės šviežių ingredientų iš vietinių ūkių ir kitų tiekėjų. Virtuvės šefai meistriškai kiekvienam patiekalui atrenka puikiai tarpusavyje derančius ingredientus, tam, kad kiekvienas kąsnis būtų nepakartojamas ir įsimintinas. Valgiaraštyje rasite aukščiausios kokybės sezoninių patiekalų, kurių klasikiniai skoniai pagardinti modernumu.

Gėrimų Asortimentas

Restorane-bare „Vanille Lounge“ itin didelis dėmesys skiriamas gėrimams. Čia atrasite tiek naujų, tiek jau pažįstamų visame pasaulyje pripažintų ir vertinamų skonių. Didžiuojamės kruopščiai atrinktu iš ekologiniuose, biodinaminiuose ūkiuose užaugintų vynuogių vynų ir šampanų asortimentu. Meniu rasite tiek lengvų, tiek itin manieringų skonių vynų ir putojančių vynų iš Prancūzijos, Ispanijos, Vokietijos, Italijos ir kitų šalių, garsėjančių savo vynininkyste. Džiaugiamės, galėdami pasiūlyti „Balnc de Blanc“, „Blanc de Noir“, „Rose“, „Vintage“, „Prestige Cuvee“ ir kitus pasaulyje vertinamus šampanus.

Didelis dėmesys skiriamas ir distiliuotiems gėrimams. Didžiuojamės galėdami pasiūlyti itin retai Vilniaus restoranuose-baruose randamų konjakų, armanjakų, džinų, tekilos, grapos, kalvadoso, meskalio ir kitų ypač vertinamų gėrimų. Romo mėgėjams siūlome 2003, 2006 ir 2010 metų derlių „Guatemala“, „Panama“, Barbados“, „Puerto Rico“ ir kt. Mėgstančius viskį nustebinsime vieno salyklo Moltų pasirinkimo gausa, retų ir skirtingų geografinės kilmės brandintų gėrimų pasiūla, išskirtiniu dūminiu viskiu. Didžiausias dėmesys „Vanille Lounge“ skiriamas miksologijai. Miksologiją mes laikome menu, kūryba, improvizacija ir kruopštumu.

Lankstumas ir Dėmesys Klientui

Anot jos, lankstus požiūris į klientų poreikius - dar vienas aukštesnės klasės pietų požymis. „Kuo toliau, tuo dažniau pietauti atvyksta ir labai specifinių poreikių turintys žmonės. Vieni netoleruoja glitimo, antri laikosi dietos, dar kiti nevalgo mėsos ar kiaušinių, todėl labai svarbu įsiklausyti į jų poreikius. Visai neseniai ir patys padidinome dienos pietų patiekalų skaičių nuo 3 iki 5, kad visi turėtų iš ko rinktis“, - kalbėjo Ž. Norkevičiūtė.

Taip pat nemažai lemia ir nematomi dalykai. „Verslo pietų atvykęs žmogus turėtų iš karto rasti stiklinę vandens gomuriui suvilgyti bei paruoštus stalo įrankius. Pastabesni gali atkreipti dėmesį į tai, kad įrankius padavėjai dėlioja užsidėję baltas pirštinaites. Verslo klasės restorane darbuotojų apranga neturi būti išskirtinė, svarbiausia - švari ir tvarkinga“, - pasakojo žinovė.

Cigarų Kambarys

Cigarų kambarys - tai ne šiaip vieta, kur galite parūkyti, tai veikiau kambarys, kuriame galite atrasti tikrąjį cigarų rūkymo ritualą, pažinti įvairiausius skonius ir atrasti savo mėgstamiausią. Šį ritualą gali išbandyti kiekvienas - tiek dūmų entuziastas, tiek mėgėjas ar atsitiktinis smalsuolis. Cigarų kambarys nuolat stebina mūsų lankytojus ir sparčiai plečia gerbėjų ratą. Tai vieta, kur atsiskleidžia tikrasis cigarų charakteris, jų ambicingumas ir unikalumas.

Restorano vadovė pamėgusiems dalykinius pietus taip pat pataria neskubėti užsisakinėti maisto,kuris byra, tęžta ar dėl kitų priežasčių gal būti sunkiai valgomas.