pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Rabarbarų ir obuolių pyragas: receptas, kuris privers užsimerkti iš malonumo

Rabarbarų ir obuolių pyragas: receptas, kuris privers užsimerkti iš malonumo

Žirnių košė: puikus patiekalas visai šeimai

Žirnių košė: puikus patiekalas visai šeimai

Geriausi tuno kepsniai - receptai ir patarimai

Norisi, kad kepsnys būtų apskrudęs, tačiau kelis kartus pamėginusi pagaminti tuno steikus taip, kad išorė būtų apskrudusi, o vidus sultingas, vos rausvas, nepilnai iškepęs bet tik ne vandeningas ir kraujingas.

Geriausi tuno kepsniai - receptai ir patarimai

Ritos Šilenskienės salotų receptai

Ritos Šilenskienės salotų receptai

Purūs ir minkštučiai varškėčiai: receptai kiekvienam skoniui

Purūs ir minkštučiai varškėčiai: receptai kiekvienam skoniui

Vaistinės Vilniuje Gaminančios Vaistus Pagal Receptą

Vaistinės Vilniuje Gaminančios Vaistus Pagal Receptą

Vištienos Krūtinėlė: Geriausi Prieskoniai Tobulam Skoniui

Vištienos Krūtinėlė: Geriausi Prieskoniai Tobulam Skoniui

Tobulai keptos krevetės keptuvėje: žingsnis po žingsnio instrukcija

Tobulai keptos krevetės keptuvėje: žingsnis po žingsnio instrukcija

Orkaitėje troškintas kalakutas: receptai ir gaminimo patarimai

Orkaitėje troškintas kalakutas: receptai ir gaminimo patarimai

Aštri Čili Sriuba su Faršu: Tradicinis Receptas Lietuviškai Virtuvei

Aštri Čili Sriuba su Faršu: Tradicinis Receptas Lietuviškai Virtuvei

Skaniųjų Kukulių Keptuvėje Gaminimo Pamokos

Kiaušinis ne tik atlieka surišimo funkciją padeda visiems ingredientams susijungti į vientisą masę , bet ir suteikia mėsos kukuliams minkštumo ir sultingumo.

Skaniųjų Kukulių Keptuvėje Gaminimo Pamokos

Naminiai Kibinai: Autentiškas Receptas ir Kepimo Patarimai

Naminiai Kibinai: Autentiškas Receptas ir Kepimo Patarimai

Salotos su Rūkyta Vištiena ir Konservuotais Persikais: Lengvas Receptas

Salotos su Rūkyta Vištiena ir Konservuotais Persikais: Lengvas Receptas