Labai skanūs kotletai su padažu
Maltą mėsą išmaišome su pienu, smulkintais svogūnais, kiaušiniais, miltais, druska, pipirais. Masė bus gana skystoka. Palaikome apie 1 val. Po valandos mėsos masė sutvirtės.
Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir tiesiog šaukštu arba šlapiomis rankomis formuokite kotletus. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Padažui svogūną smulkiai supjaustykite, morką sutarkuokite.Apkeptus kotletus dėkite į puodą, pilkite grietinėlę, sultinį, berkite druską, pipirus, smulkintą svogūną, tarkuotą morką. Troškinkite apie 30 min. Troškinimo pabaigoje dėkite smulkintus krapus.
Tiekiame su bulvių koše ir mėgstamomis daržovėmis.Skaityti komentarusSpausdintiDalintis šiuo receptuIšbandykite!Krevetės toskanietiškame grietinėlės padažeMakaronai su malta mėsa ir sūriuTikra itališka lazanija - tirpsta burnoje!Paprasta lazanijaKomentarai (4)AtsakytiNuotrauka pasirinkta sėkmingai!Tik JPG, PNG arba JPEG formatai yra leistini!Olegas2023-11-12 19:40Super. Gal pieno piliau siek tiek maziau pabijojau. pastaciau misini i saldituva ir nulekiau i miesta gretineles padazuj, kotletukai puikiai susiformavo, skonis superinis. motina atvaziavus i svecius nepatikejo kad as gaminau.
Aciu uz recepta. ATSAKYTI
Kažkaip nelogiškai iš 1kg mėsos kotletai o padažo tik 350ml. Tai kaip kotletai troškinsis jei neapsemia jų? ATSAKYTI
Viktorija2022-12-14 22:27Papildau: nes nelogiška padaža gaminti kartu su mėsa vienam puode geriau tuomet atskirai. ATSAKYTIAistė2022-12-15 11:26Kotletai apkepami, o tuomet dar pasitroškina padaže, kuris gaminamas ir su daržovėmis, tad turi ir jos pasitroškinti. Ne visiems patinka, kai daug padažo yra. O jei norisi daugiau, padažo kiekį visada galima pasidvigubinti :) ATSAKYTI
Padažas kotletams
Sultingi ir kvapnūs kotletai, o su mėgstamu garnyru – kas gali būti skaniau už šį patiekalą. O jei į kotletus įpilsite skanaus padažo, eilinė vakarienė pavirs tikra švente kūnui ir sielai. Manau, kad beveik visi labai mėgsta kotletus ir gamina juos gana dažnai, tačiau jei norite, kad skonis būtų ryškesnis ir sodresnis, papasakosiu, kaip paruošti padažą kotletams. Toks nedidelis priedas ne tik pagerins bet kokių kotletų skonį, bet ir išgelbės jus nuo situacijos, jei jie pasirodys šiek tiek sausi. Padažui yra daug įvairių variantų, bet čia aš jums siūlau savo mėgstamą klasikinį padažo kotletams receptą, kuriame kaip pagrindinius ingredientus naudojame pomidorų pastą ir svogūnus, bet prieskonius galite rinktis pagal savo skonį.
Paskirtis: Padažų receptaiReceptai pagal ingredientus: # Daržovės / # MiltaiReklama
Maltos mėsos kotletai orkaitėje su padažu
Jautienos kotletai sultingame padaže – patiekalas, kurio neatsisakys nė vienas gurmanas! Jie paruošiami lengvai ir gana greitai. Parodysiu, kaip kepti maltos mėsos kotletus orkaitėje su padažu. Šis receptas nereikalauja daug laiko, nes kotletai ruošiami iš parduotuvėje pirktos maltos mėsos. Rekomenduoju šį receptą visoms užimtoms namų šeimininkėms. Kotletai neįprastai sultingi ir valgomi su kaupu!
Paskirtis: Pietų receptaiReceptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Miltai / # Pieno produktaiReklamaReikalingi ingredientai:
Jautienos malta1,2 kilogramoPienas 1,5%1 litrasMiltai60 gramųSviestas50 gramųŽalumynai1 krūvaKietasis sūris150 gramųReklamaGaminimo eiga
1. Dažniausiai jautienos maltą mėsą perku vietinėje parduotuvėje. Šį įdarą pagardiname prieskoniais ir druska pagal skonį. Gerai išmaišykite, iš faršo suformuokite kotletus.
2. Ištirpinkite sviestą keptuvėje. Kai tik jis ištirps, išsijokite miltus. Gerai sutrinkite iki vientisos masės.
Kotletai su grietinėlės padažu ir bulvių koše su špinatais
Mes išdrįsime pasakyti, kad tai bus Jūsų naujas mėgstamiausias patiekalas.
DalintisIšsaugotiPorcijų kiekisKotletai |
---|
100 ml pieno |
50 ml džiuvėsėlių |
1 vnt. kiaušinio |
1.5 valg.š. Santa Maria Maltos mėsos prieskoniai |
500 g maltos kiaulienos |
2 valg.š. sviesto |
Grietinėlės padažas |
---|
2 valg.š. sviesto |
1 valg.š. kvietinių miltų |
300 ml grietinėlės |
1 vnt. jautienos sultinio kubelio |
0.5 arb. š. Santa Maria Malti juodieji pipirai |
Bulvių košė su špinatais |
---|
600 g bulvių |
50 g sviesto |
200 ml pieno |
1 žiupsnelis baltųjų pipirų |
0.5 arb. š. Santa Maria Muskato riešutas |
0.5 arb. š. druskos |
Pagardai |
---|
2 valg.š. petražolių |
100 g bruknių |