
Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
1 kilogramas bulvių apytikriai 500 gramų jautienos naudojome brandintą troškinimui Feel the Beef 500 mililitrų jautienos sultinio 5 vienetai svogūnų 2 šaukštai pomidorų pastos 2 lapeliai lauro lapų pagal skonį druskos pagal skonį maltų juodųjų pipirų pagal skonį krapų patiekiant pagal poreikį saulėgrąžų aliejaus.