pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Greitai Paruošiamas Pyragas su Lašiša: Lengvas Receptas

Greitai Paruošiamas Pyragas su Lašiša: Lengvas Receptas

Candy Nut Saldainiai Ingredientai: Korėjos Tradiciniai Desertai (Hangwa)

Candy Nut Saldainiai Ingredientai: Korėjos Tradiciniai Desertai (Hangwa)

Saldainių Fabriko „Rūta“ Istorija

Saldainių Fabriko „Rūta“ Istorija

Kaip Iškepti Sveiką Kepsnį: Receptai ir Patarimai

Kaip Iškepti Sveiką Kepsnį: Receptai ir Patarimai

Plovas su Kiauliena: Tradicinis Receptas

Plovas su Kiauliena: Tradicinis Receptas

Cukinijų Sriuba: Lengvas ir Gardus Receptas

Cukinijų Sriuba: Lengvas ir Gardus Receptas

Linų Sėmenų Aliejaus Skonis ir Vartojimas

Linų Sėmenų Aliejaus Skonis ir Vartojimas

Jautienos Troškinys Su Bulvėmis - Tradicinis Lietuviškas Receptas

1 kilogramas bulvių apytikriai 500 gramų jautienos naudojome brandintą troškinimui Feel the Beef 500 mililitrų jautienos sultinio 5 vienetai svogūnų 2 šaukštai pomidorų pastos 2 lapeliai lauro lapų pagal skonį druskos pagal skonį maltų juodųjų pipirų pagal skonį krapų patiekiant pagal poreikį saulėgrąžų aliejaus.

Jautienos Troškinys Su Bulvėmis - Tradicinis Lietuviškas Receptas

Kiaulienos Šašlykas: Kaloringumas ir Maistingumas

Kiaulienos Šašlykas: Kaloringumas ir Maistingumas

Pyragas Su Rugiu Uogiene: Netradiciniai Receptai Ir Idėjos

Pyragas Su Rugiu Uogiene: Netradiciniai Receptai Ir Idėjos

Meduoliniai Sausainiai Be Sviesto: Tradicinis Receptas Jūsų Šventiniam Stalui

Meduoliniai Sausainiai Be Sviesto: Tradicinis Receptas Jūsų Šventiniam Stalui

Katė Tinginys: Patarimai ir Įžvalgos

Katė Tinginys: Patarimai ir Įžvalgos

Gardėsio Juodos Močiutės Duonos Receptas

Gardėsio Juodos Močiutės Duonos Receptas