pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Sluoksniuotos salotos su kumpiu, kukurūzais ir sūriu: receptas

Sluoksniuotos salotos - tai šventinių stalų karalienės, kurios sugeba sužavėti ne tik vaizdu, bet ir skoniu. Skubame pristatyti net 29 šventiškus sluoksniuotų salotų receptus, kurie kiekvienam suteiks galimybę atrasti savo mėgstamiausią derinį. Šiandien siūlau paruošti salotas su kumpiu, grybais ir kukurūzais, kurios puikiai tiks bet kokiai šventei. Atkreipkite dėmesį į receptą!

Sluoksniuotos salotos su kumpiu, kukurūzais ir sūriu

Salotos su kumpiu, pievagrybiais ir kukurūzais yra skanios ir sočios salotos, kurių paruošimui reikia mažiausiai paprastų ir prieinamų ingredientų. Salotos paruošiamos paprastai ir greitai, ypač jei kiaušinius išverdate iš anksto.

Ingredientai:

  • 3 kietai virti kiaušiniai
  • 80g puskiečio sūrio
  • 80g karštai rūkyto kumpelio
  • 1/2 skardinės konservuotų kukurūzų
  • 1 šaukštas majonezo
  • Žiupsnelis smulkintų svogūnų laiškų
  • Druskos, maltų kvapiųjų pipirų pagal skonį

Gaminimo eiga:

  1. Kietai virtus kiaušinius nulupame, perpjauname pusiau, dedame į dubenį. Pabarstome druska, maltais kvapiaisiais pipirais ir sutriname šakute.
  2. Beriame konservuotus kukurūzus, pjaustytą karštai rūkytą kumpį, tarkuotą puskietį sūrį.
  3. Beriame smulkintus svogūnų laiškus, įdedame majonezo ir gerai išmaišome.

Šios salotos su kumpiu, kopūstu ir konservuotais kukurūzais yra gaivios, gardžios ir greitai pagaminamos. Jos ganėtinai sočios, maistingos. Gali būti kaip puikus užkandis ar patiekalas lengviems pietums ar vakarienei. Vietoj šviežio kopūsto galite naudoti pekininį - jis irgi puikiai tiks šiose salotose. Taip pat galite naudoti ir daugiau daržovių, pavyzdžiui, morkas, papriką, pomidorus, žirnelius. Kumpį galite keisti dešra ar rūkyta vištiena.

Virtas kiaulienos kumpis yra puikus baltymų šaltinis, jame yra vitaminų, mineralų, pavyzdžiui, B grupės vitaminų, cinko, geležies, fosforo ir niacino. Jis yra malonaus skonio, ilgai negenda, todėl ypač tinka vasaros metu.

Kopūstą smulkiai supjaustykite, kumpį, sūrį ir agurką supjaustykite plonais šiaudeliais, susmulkinkite krapus. Dideliame inde sumaišykite visus ingredientus, įdėkite majonezo, įberkite druskos, juodųjų pipirų pagal skonį ir viską išmaišykite.

Variantai:

  • Galite dėti pievagrybius. Pievagrybius supjaustome (jei labai maži, paliekame kokie yra), kubeliais pjaustome kumpį, smulkiname salierų stiebus, svogūnų laiškus. Viską suberiame į dubenį, įberiame prieskonių, įdedame majonezo ir išmaišome.