pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Geriausi Jautienos Liežuvio Marinato Receptai

Jeigu po 20 minučių keptuvėje skysčio atrodys per daug, tuomet nuimkite dangtį ir šiek tiek padidinę ugnį troškinkite toliau aš likusias 10-15 minučių visuomet troškinu be dangčio, nes man labiau patinka tirštesnė konsistencija, bet čia jau skonio reikalas.

Geriausi Jautienos Liežuvio Marinato Receptai

„La Troškinys“: animacinis šedevras apie svajones ir kulinariją

„La Troškinys“: animacinis šedevras apie svajones ir kulinariją

Riešutų Duona: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Riešutų Duona: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Melaleuca Alternifolia Aliejus: Terpinenas ir Jo Nauda

Melaleuca Alternifolia Aliejus: Terpinenas ir Jo Nauda

Melaleuca Alternifolia Aliejus: Terpinenas ir Jo Nauda

Melaleuca Alternifolia Aliejus: Terpinenas ir Jo Nauda

Vištienos kepsnys folijoje: receptai ir gaminimo paslaptys

Vištienos kepsnys folijoje: receptai ir gaminimo paslaptys

Kibinai su vištiena, kiaušiniais, grybais ar daržovėmis: receptai ir variacijos

Kibinai su vištiena, kiaušiniais, grybais ar daržovėmis: receptai ir variacijos

Kaip Palengvinti Gerklės Skausmą Valgant: Patarimai ir Rekomendacijos

Kaip Palengvinti Gerklės Skausmą Valgant: Patarimai ir Rekomendacijos

Romantiška vakarienė ant piliakalnio: idėjos ir vietos Lietuvoje

Romantiška vakarienė ant piliakalnio: idėjos ir vietos Lietuvoje

Kavos žaidimas: taisyklės ir malonumas

Kavos žaidimas: taisyklės ir malonumas

Viščiukų ir vištų auginimo technologijos

Viščiukų ir vištų auginimo technologijos

Ką Valgyti, Kai Skauda Galvą: Natūralūs Būdai Palengvinti Skausmą

Ką Valgyti, Kai Skauda Galvą: Natūralūs Būdai Palengvinti Skausmą

Kedro medienos aliejus: savybės, panaudojimas ir nauda

Kedro medienos aliejus: savybės, panaudojimas ir nauda

Legendiniai švediški kukuliai: etaloninis receptas

Legendiniai švediški kukuliai: etaloninis receptas

Gruzdintų Sūrio Lazdelių Maistinė Vertė

Gruzdintų Sūrio Lazdelių Maistinė Vertė

Sveikos Mitybos Balanso Principai

Sveikos Mitybos Balanso Principai