pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Žuvų auginimas parduotuvėms: tvarumas ir atsakingas pasirinkimas

Žuvų auginimas parduotuvėms: tvarumas ir atsakingas pasirinkimas

"Vyro Svajonė" Tortas: Receptas ir Istorija

"Vyro Svajonė" Tortas: Receptas ir Istorija

Jautienos Nugarinės Receptai su Burokėliais: Gurmaniški Patiekalai Jūsų Stalui

Jautienos Nugarinės Receptai su Burokėliais: Gurmaniški Patiekalai Jūsų Stalui

Embrionų šaldymas: kiekis, procedūros ir etiniai aspektai

Embrionų šaldymas: kiekis, procedūros ir etiniai aspektai

Padažas su Keptais Miltais: Receptai ir Idėjos

Padažas su Keptais Miltais: Receptai ir Idėjos

Baltymų Denatūracija Mėsoje: Temperatūros Poveikis

Baltymų Denatūracija Mėsoje: Temperatūros Poveikis

Kiek Pistacijų Galima Valgyti Per Dieną: Nauda, Faktai ir Rekomendacijos

Kiek Pistacijų Galima Valgyti Per Dieną: Nauda, Faktai ir Rekomendacijos

Nekepti Torto Receptai su Bananais

Nekepti Torto Receptai su Bananais

Vejo Maluneliai Sausainiai: Receptas

Vejo Maluneliai Sausainiai: Receptas

Kepta duona su sūrio užtepėle: receptas ir gaminimo būdas

Kepta duona su sūrio užtepėle: receptas ir gaminimo būdas

Ūkininkas parduoda mėsą

Aš vištas auginu, paskerdžiu, nupešu, o dukra Rasa jas ir kiaušinius dukart per savaitę veža parduoti į Vilnių Žvėryno ir Pašilaičių ūkininkų turgelius.

Ūkininkas parduoda mėsą