
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
Visai apie tą paštetą būčiau ir pamiršusi, tačiau šiemet, tiek laiko praleisdama Lenkijoje, niekaip negaliu nepastebėti visur aplink kepamų paštetų Tad šiemet ant mano Velykų stalo sugrįžo lenkiškos tradicijos, ir būtinai tradicinis paštetas.
Sukėliau juos į vieną vietą, bus lengviau skaityti ir išsirinkti patinkantį Kūčioms ypatingai rekomenduoju silkę su baltuoju ridiku, o visas kitas Kalėdoms.