pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Tarybinių Laikų Plovas: Receptas ir Paslaptys

Tarybinių Laikų Plovas: Receptas ir Paslaptys

Labai skanus morkų pyrago receptas

Labai skanus morkų pyrago receptas

Žuvis Ant Laužo: Nepamirštamas Skonis Po Atviru Dangumi

Žuvis Ant Laužo: Nepamirštamas Skonis Po Atviru Dangumi

Kaip aktoriai verkia filmuose: aktorinio meistriškumo paslaptys

Kaip aktoriai verkia filmuose: aktorinio meistriškumo paslaptys

Lęšių ir Faršo Troškinys: Sotus ir Aromatingas Receptas

Lęšių ir Faršo Troškinys: Sotus ir Aromatingas Receptas

Menkių Kepenėlių Salotos: Receptai Kiekvienam Skoniui

Menkių Kepenėlių Salotos: Receptai Kiekvienam Skoniui

Vertingiausios lapinių salotų rūšys ir jų nauda sveikatai

Vertingiausios lapinių salotų rūšys ir jų nauda sveikatai

Kepti sumuštiniai su sūriu ir dešra: receptai, primenantys vaikystę

Kepti sumuštiniai su sūriu ir dešra: receptai, primenantys vaikystę

Kaip virti kiaušinius, kad juos būtų lengva nulupti: patarimai ir gudrybės

Kaip virti kiaušinius, kad juos būtų lengva nulupti: patarimai ir gudrybės

Kaip Pagaminti Patiekalus iš Jautienos

Patiekalai, pagaminti iš faršo, tinka ne tik suaugusiems valgyti, bet ir mažiems vaikams, kurie tik pradeda priprasti prie mėsos, taip pat vyresnio amžiaus žmonėms, kuriems nebėra taip lengva susidoroti su visu mėsos gabalu.

Kaip Pagaminti Patiekalus iš Jautienos

Aromatingas grybų padažas: idealus priedas prie bulvių

Aromatingas grybų padažas: idealus priedas prie bulvių

Šokoladinis pyragas su maskarponės kremu: receptas ir gaminimo eiga

Šokoladinis pyragas su maskarponės kremu: receptas ir gaminimo eiga

Klasikinis Obuolių Pyrago Receptas

Klasikinis Obuolių Pyrago Receptas

Kaip maitintis sergant žarnyno uždegimu: patarimai ir receptai

Kaip maitintis sergant žarnyno uždegimu: patarimai ir receptai

Kiaulienos kumpis - kepimo ir patiekimo pamokos

Tada į indą sudėkite smulkintas mėtas, česnaką, supilkite aliejų, citrinos sultis ir tarkuotą žievelę, pagardinkite druska bei pipirais - viską gerai išmaišykite ir tokiu pasiruoštu marinatu gerai įtrinkite mėsą.

Kiaulienos kumpis - kepimo ir patiekimo pamokos

Pica Express Baltupiai: jūsų pica per kelias minutes

Pica Express Baltupiai: jūsų pica per kelias minutes

Tobulas receptas: kaip iškepti purius ir storus vaflius namuose

Tobulas receptas: kaip iškepti purius ir storus vaflius namuose

Vokiška mėlynių ir burokėlių arbata: receptas ir nauda

Vokiška mėlynių ir burokėlių arbata: receptas ir nauda

Steiko kepimas kamado - mįslės, patarimai ir skoniai

Išmėginę įvairias brandinimo trukmes, parduotuvės savininkai tvirtina, kad pats tinkamiausias laikas jautienai bręsti 40 dienų, nors nesigestų mėsa, brandinimo spintoje išbuvusi net ir pusmetį.

Steiko kepimas kamado - mįslės, patarimai ir skoniai