pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Mesainiai ant lauzo - menininkų įkvėpimas ir kūrybinis išreiškimas

4 porcijoms Jums reikės 1 varškės o dar geriau - saldaus pieno sūrio; 100 g majonezo arba grietinės sumaišytos su garstyčiomis ; druskos, kmynų, įvairių žolelių ar kitokių prieskonių.

Mesainiai ant lauzo - menininkų įkvėpimas ir kūrybinis išreiškimas

Skanūs ir sveiki grikių kotletai su grybais: paprastas receptas

Skanūs ir sveiki grikių kotletai su grybais: paprastas receptas

Kepti obuoliai: kodėl verta juos valgyti?

Kepti obuoliai: kodėl verta juos valgyti?

Gyvenimo Duona Biblijoje: Jėzus kaip amžinojo gyvenimo šaltinis

Gyvenimo Duona Biblijoje: Jėzus kaip amžinojo gyvenimo šaltinis

Kiek Laiko Virti Kalakuto Kiaušinius: Viskas, Ką Turite Žinoti

Kiek Laiko Virti Kalakuto Kiaušinius: Viskas, Ką Turite Žinoti

Salotų Padažas su Garstyčiomis, Medumi ir Citrina: Receptas

Salotų Padažas su Garstyčiomis, Medumi ir Citrina: Receptas

Orkaitėje Kepto Moliūgo Sriubos Receptas

Orkaitėje Kepto Moliūgo Sriubos Receptas

Jautienos sriuba su žirniais: receptas

Jautienos sriuba su žirniais: receptas

Skaniausios Coleslaw Salotos: Receptas ir Paslaptys

Skaniausios Coleslaw Salotos: Receptas ir Paslaptys

Naminių Vištų Auginimas: Nuo Kiaušinių Iki Mėsos

Naminių Vištų Auginimas: Nuo Kiaušinių Iki Mėsos