Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
Apskritai, šis marinavimo būdas yra ganėtinai įdomus keliais aspektais juo mėsa ganėtinai greitai susimarinuoja tik 40 minučių , marinate tris dienas be laikymo šaldytuvo mėsai viskas bus gerai svarbiausia yra nelaikyti ant saulės spindulių , ir labai greitai iškepa pusantro ar du kartus greičiau nei įprastai.