pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Totoriškas Plovas Kazane: Receptas ir Gaminimo Paslaptys

Totoriškas Plovas Kazane: Receptas ir Gaminimo Paslaptys

Saulėta Virtuvė: Sriubų Receptai

Saulėta Virtuvė: Sriubų Receptai

Receptų knyga diabetikams: atraskite naujus skonius!

Receptų knyga diabetikams: atraskite naujus skonius!

Naminis Tinginys su Pienu: Tradicinis Receptas

Naminis Tinginys su Pienu: Tradicinis Receptas

Duonos ir reginių autorius – kas tai?

Duonos ir reginių autorius – kas tai?

Sveikuoliški Kanapiniai Blynai: Receptas ir Užgavėnių Tradicijos

Sveikuoliški Kanapiniai Blynai: Receptas ir Užgavėnių Tradicijos

Baltijos jūros žuvys ir žiobrių rūšys

Baltijos jūros žuvys ir žiobrių rūšys

Duona ir druska: senovinis sutikimo ritualas ir jo reikšmė

Duona ir druska: senovinis sutikimo ritualas ir jo reikšmė

Tikras Obuolių Pyrago Receptas: Nuo Senovės Iki Šių Dienų

Tikras Obuolių Pyrago Receptas: Nuo Senovės Iki Šių Dienų

Alkoholis keto dietoje: ką galite gerti ir ko vengti

Alkoholis keto dietoje: ką galite gerti ir ko vengti

Ankstyvosios Gūžinių Salotų Veislės: Savybės, Priežiūra ir Auginimas

Ankstyvosios Gūžinių Salotų Veislės: Savybės, Priežiūra ir Auginimas

Norfa Akcijos Mėsai: Geriausi Pasiūlymai ir Nuolaidos

Norfa Akcijos Mėsai: Geriausi Pasiūlymai ir Nuolaidos

Bulviniai Blynai Be Aliejaus: Receptas Ir Traškumo Paslaptys

Bulviniai Blynai Be Aliejaus: Receptas Ir Traškumo Paslaptys

Kepenėlių troškinys: receptai ir gaminimo ypatumai

Kepenėlių troškinys: receptai ir gaminimo ypatumai

Tobulas salotų padažas su citrina ir aliejumi: receptai ir patarimai

Tobulas salotų padažas su citrina ir aliejumi: receptai ir patarimai