pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Gardžios vištienos šlaunelės, keptos stiklainiuose: paprasta ir skanu

Gardžios vištienos šlaunelės, keptos stiklainiuose: paprasta ir skanu

Miltų ir grietinės padažas: receptas ir naudojimo patarimai

Miltų ir grietinės padažas: receptas ir naudojimo patarimai

Ką valgyti sustojus skrandžiui: patarimai ir rekomendacijos

Ką valgyti sustojus skrandžiui: patarimai ir rekomendacijos

Mineralinis vanduo ir kava: kaip pasirinkti tinkamą vandenį tobulam puodeliui?

Mineralinis vanduo ir kava: kaip pasirinkti tinkamą vandenį tobulam puodeliui?

Eteriniai Aliejai: Atsiliepimai, Poveikis ir Naudojimas

Eteriniai Aliejai: Atsiliepimai, Poveikis ir Naudojimas

Globalizacija: Kas tai?

Globalizacija: Kas tai?

Kaip iškepti mėsą burgeriams: patarimai ir receptai

Kaip iškepti mėsą burgeriams: patarimai ir receptai

Juoda Duona su Saulėgrąžomis: Receptai ir Patarimai

Juoda Duona su Saulėgrąžomis: Receptai ir Patarimai

Sveika mityba pradinukams

Sveika mityba pradinukams

Sultingi kiaulienos šonkauliukai orkaitėje kepimo rankovėje

Sultingi kiaulienos šonkauliukai orkaitėje kepimo rankovėje

Greiti ir Paprasti Tortų Receptai: Kepkite Lengvai ir Skoningai

Greiti ir Paprasti Tortų Receptai: Kepkite Lengvai ir Skoningai

Obuolių ir mandarinų pyrago receptas

Obuolių ir mandarinų pyrago receptas

UAB "Kėdainių Duona": Istorija, Veikla ir Dabartinė Būklė

UAB "Kėdainių Duona": Istorija, Veikla ir Dabartinė Būklė

Kalėdinis pyragas su riešutais – tikras šventinis skanėstas

Kalėdinis pyragas su riešutais – tikras šventinis skanėstas

Užkandžių rinkinys: receptai įvairioms progoms

Užkandžių rinkinys: receptai įvairioms progoms

Lengvi ir skanūs pyragų receptai

Lengvi ir skanūs pyragų receptai

Mitybos Universitetinės Studijos Lietuvoje: Kelias Į Dietisto Profesiją

Mitybos Universitetinės Studijos Lietuvoje: Kelias Į Dietisto Profesiją

Linų Sėmenų Aliejus: Sudėtis ir Nauda

Linų Sėmenų Aliejus: Sudėtis ir Nauda

Vaidos Kurpienės receptai: įkvėpimas sveikam maistui

Vaidos Kurpienės receptai: įkvėpimas sveikam maistui