pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Sveikos Mitybos Planas Vegetarams Savaitei: Receptai Ir Patarimai

Sveikos Mitybos Planas Vegetarams Savaitei: Receptai Ir Patarimai

Įdaryti kalmarai: lengvai pagaminamas ir įspūdingas patiekalas

Įdaryti kalmarai: lengvai pagaminamas ir įspūdingas patiekalas

Kokios žuvys gyvena ežeruose?

Kokios žuvys gyvena ežeruose?

Vaistų Recepto Galiojimo Laikas: Ką Reikia Žinoti?

Vaistų Recepto Galiojimo Laikas: Ką Reikia Žinoti?

Keptas Veršiuko Kumpis - Tradicinis Lietuviškas Receptas

Neturiu galimybės labai dažnai lepintis veršienos kumpiais, todėl daug įgūdžių šiame reikale tikrai neturiu itin daug, pamėginau sausą marinatą, šiek tiek bijojau, kad nesigautų sausas kepsnys, bet mėsa gavosi labai minkšta, sultinga bei trapi.

Keptas Veršiuko Kumpis - Tradicinis Lietuviškas Receptas

Makaronai su tunu ir krevetėmis: receptas

Makaronai su tunu ir krevetėmis: receptas

Ar saugu valgyti ikrus nėštumo metu? Mitybos rekomendacijos būsimoms mamoms

Ar saugu valgyti ikrus nėštumo metu? Mitybos rekomendacijos būsimoms mamoms

Tobulai keptas faršas: paslaptys ir patarimai, kaip išvengti klaidų

Tobulai keptas faršas: paslaptys ir patarimai, kaip išvengti klaidų

Sviestmedžio Aliejus: Nauda ir Panaudojimas, Įskaitant Naudojimą Nuo Slogos

Sviestmedžio Aliejus: Nauda ir Panaudojimas, Įskaitant Naudojimą Nuo Slogos

Jautienos antrekotas: kokybės požymiai ir pasirinkimo patarimai

Jautienos antrekotas: kokybės požymiai ir pasirinkimo patarimai

Skaniuoli traski vištienos sparneliai aliejuje

Jeigu sparnelius kepsite ne iš karto, tuomet sudėkite juos į popieriniu rankšluosčiu išklotą kepimo skardą ir neuždengtus laikykite šaldytuve galite iki 8-10 valandų , kad geriau apdžiūtų odelė.

Skaniuoli traski vištienos sparneliai aliejuje

Makadamijų Riešutų Sviesto Nauda: Faktai ir Panaudojimo Būdai

Makadamijų Riešutų Sviesto Nauda: Faktai ir Panaudojimo Būdai