pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Žieminės Kopūstų Salotos su Paprika: Klasikinis Receptas

Žieminės Kopūstų Salotos su Paprika: Klasikinis Receptas

Ryžių gamybos subtilybės ir vištienos patiekalai: nuo tradicijų iki modernumo

Ryžių gamybos subtilybės ir vištienos patiekalai: nuo tradicijų iki modernumo

Karamelinių Saldainių Rūšys ir Prekių Ženklai

Karamelinių Saldainių Rūšys ir Prekių Ženklai

Kas yra „Mokslo sriuba“?

Kas yra „Mokslo sriuba“?

Lietuvos sunkiųjų arklių veislių išsaugojimas ir gamtininko Mariaus Karlono veikla

Lietuvos sunkiųjų arklių veislių išsaugojimas ir gamtininko Mariaus Karlono veikla

Pica Šiauliuose: Atsiliepimai, Pasirinkimo Kriterijai ir Užsakymo Patarimai

Pica Šiauliuose: Atsiliepimai, Pasirinkimo Kriterijai ir Užsakymo Patarimai

Naminiai zrazai: tradicinis receptas ir variacijos

Naminiai zrazai: tradicinis receptas ir variacijos

Kaip Kepti Tobulus Kepsnius - Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naudokite rupią druską, ji veikia kaip sūrymas pirmiausia ištraukia drėgmę iš mėsos skaidulų, tada joje ištirpsta ir vėl įsigeria į kepsnį, suskaidydama baltymus ir padarydama mėsos tekstūrą minkštesnę.

Kaip Kepti Tobulus Kepsnius - Žingsnis po Žingsnio Gidas

Frikadelių sriuba su kalakutiena: receptas ir gaminimo paslaptys

Frikadelių sriuba su kalakutiena: receptas ir gaminimo paslaptys

Vištienos sultinys su koldūnais: receptas ir gaminimo paslaptys

Vištienos sultinys su koldūnais: receptas ir gaminimo paslaptys

Varškės Pyragas su Maskarpone ir Rududu: Prabangus Desertas Jūsų Stalui

Varškės Pyragas su Maskarpone ir Rududu: Prabangus Desertas Jūsų Stalui

Patiekalai su virta mėsa - išskirtinis skonis iš paprastų ingredientų

Jautieną galima naudoti maltą ar smulkiai kapotą, galima perpus maišyti su kiauliena, aitriųjų pipirų kiekį rinkitės pagal tai, kokio aitrumo patiekalus mėgstate.

Patiekalai su virta mėsa - išskirtinis skonis iš paprastų ingredientų

Kaip sumalti mėsą be mėsmalės - įgūdžiai ir alternatyvos

Aišku, nėra labai patogu sumaltą masę vėl grūsti į prietaisą, be to, taip, kad nepatektų oro, antraip dešreles pripildai ne mėsos, o tuščių tarpų jos išsipučia ir lieka ertmių.

Kaip sumalti mėsą be mėsmalės - įgūdžiai ir alternatyvos

Avienos Šašlyko Marinatai: Receptai ir Paslaptys

Avienos Šašlyko Marinatai: Receptai ir Paslaptys

Sojų pupelių dienos pietų meniu Akropolyje

Sojų pupelių dienos pietų meniu Akropolyje