
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
Naudokite rupią druską, ji veikia kaip sūrymas pirmiausia ištraukia drėgmę iš mėsos skaidulų, tada joje ištirpsta ir vėl įsigeria į kepsnį, suskaidydama baltymus ir padarydama mėsos tekstūrą minkštesnę.
Jautieną galima naudoti maltą ar smulkiai kapotą, galima perpus maišyti su kiauliena, aitriųjų pipirų kiekį rinkitės pagal tai, kokio aitrumo patiekalus mėgstate.
Aišku, nėra labai patogu sumaltą masę vėl grūsti į prietaisą, be to, taip, kad nepatektų oro, antraip dešreles pripildai ne mėsos, o tuščių tarpų jos išsipučia ir lieka ertmių.