pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Orkaitėje kepta višta su obuoliais: gardus ir paprastas receptas

Orkaitėje kepta višta su obuoliais: gardus ir paprastas receptas

Grikių ir keptų moliūgų salotos: Rudens skonių harmonija

Grikių ir keptų moliūgų salotos: Rudens skonių harmonija

Moterys, Gimusios Po Žuvies Ženklu: Charakteristika

Moterys, Gimusios Po Žuvies Ženklu: Charakteristika

Tinginio balta duona: greitas ir lengvas būdas mėgautis šviežia duona

Tinginio balta duona: greitas ir lengvas būdas mėgautis šviežia duona

Pusryčiai į lovą – romantiškas Valentino dienos akcentas

Pusryčiai į lovą – romantiškas Valentino dienos akcentas

Tinginys su Avižiniais Sausainiais: Tradicinio Skonio Naujovės

Tinginys su Avižiniais Sausainiais: Tradicinio Skonio Naujovės

Kava: kada ji pradeda veikti ir ką svarbu žinoti?

Kava: kada ji pradeda veikti ir ką svarbu žinoti?

Levandų aliejaus naudojimas: nauda ir patarimai

Levandų aliejaus naudojimas: nauda ir patarimai

Bananiniai keksiukai su šokoladu: receptas ir patarimai

Bananiniai keksiukai su šokoladu: receptas ir patarimai

Medetkų arbata: nauda, receptai ir naudojimo būdai

Medetkų arbata: nauda, receptai ir naudojimo būdai

Gardžių Makaronų Receptai

Gardžių Makaronų Receptai

Lengvai Paruošiami Kibinai: Tradicinis Receptas

Lengvai Paruošiami Kibinai: Tradicinis Receptas

Metiniai Desertai Indeliuose: Istorija, Receptai ir Patiekimo Būdai

Metiniai Desertai Indeliuose: Istorija, Receptai ir Patiekimo Būdai

Jautienos antrekotas: kaip iškepti sultingą ir minkštą?

Jautienos antrekotas: kaip iškepti sultingą ir minkštą?

Silkė su saulėgrąžomis: tradicinis skonis naujai

Silkė su saulėgrąžomis: tradicinis skonis naujai