pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kalėdinis Namelis: Išskirtinis Receptas Jūsų Šventiniam Stalui

Kalėdinis Namelis: Išskirtinis Receptas Jūsų Šventiniam Stalui

Apkepas su Vištiena ir Bulvėmis - Skanus ir Sotus Receptas

Į kepimo formelę sluoksniuojame morkos, vištienos file, pjaustytą kubeliais ir apkepta keptuvėje, bulvės, pjaustytos riekelėmis, fermentinis sūris, smulkintos petražolės.

Apkepas su Vištiena ir Bulvėmis - Skanus ir Sotus Receptas

Žuvies patiekalai Beatos virtuvėje: patarimai ir receptai

Žuvies patiekalai Beatos virtuvėje: patarimai ir receptai

Valgymo Sutrikimai: Mokslinė Apžvalga

Valgymo Sutrikimai: Mokslinė Apžvalga

Anties Kepimo Receptai: Šventinis Patiekalas Jūsų Stalui

Anties Kepimo Receptai: Šventinis Patiekalas Jūsų Stalui

Sumuštiniai su Tortilija: Kūrybiškos Idėjos Jūsų Pietums

Sumuštiniai su Tortilija: Kūrybiškos Idėjos Jūsų Pietums

Varškės sūrelių sudėtis ir maistingumas: ką svarbu žinoti renkantis?

Varškės sūrelių sudėtis ir maistingumas: ką svarbu žinoti renkantis?

Duonos diena darželyje: smagios idėjos ir veiklos vaikams

Duonos diena darželyje: smagios idėjos ir veiklos vaikams

Dilgėlių Arbatos Nauda Sveikatai: Kas Svarbu Žinoti?

Dilgėlių Arbatos Nauda Sveikatai: Kas Svarbu Žinoti?

Avižinių dribsnių sausainiai su kondensuotu pienu

Avižinių dribsnių sausainiai su kondensuotu pienu

Universiteto Pub Pietų Meniu Apžvalga: Restoranai ir Tendencijos Vilniuje

Universiteto Pub Pietų Meniu Apžvalga: Restoranai ir Tendencijos Vilniuje

Obuolių Pyrago Receptai: Nuo Klasikos Iki Modernumo

Obuolių Pyrago Receptai: Nuo Klasikos Iki Modernumo

Šašlykai marinuoti svogūnuose: klasikinis receptas ir paslaptys

Šašlykai marinuoti svogūnuose: klasikinis receptas ir paslaptys

Salotos su konservuotais kukurūzais: receptai kiekvienai dienai

Salotos su konservuotais kukurūzais: receptai kiekvienai dienai

Gardūs kiaulienos sprandinės receptai ir padažai jai

Gardūs kiaulienos sprandinės receptai ir padažai jai

Žirnių sriuba su šonkauliukais: tradicinis receptas

Žirnių sriuba su šonkauliukais: tradicinis receptas

Kokosų Aliejus Nudegimams: Ar Tai Efektyvi Priemonė?

Kokosų Aliejus Nudegimams: Ar Tai Efektyvi Priemonė?

Žuvies Konservų Gamyba Namuose: Nuo Pagrindų Iki Meistriškumo

Žuvies Konservų Gamyba Namuose: Nuo Pagrindų Iki Meistriškumo

Jautienos steikas receptas - mėsos skonio tobulumas jūsų namuose

Steikams dažniausiai renkuosi sauso brandinimo ne mažiau 35 dienų jautienos išpjovą, bet esu kepus ir iš nebrandintos Angus veislės išpjovos-pavyko puikiai.

Jautienos steikas receptas - mėsos skonio tobulumas jūsų namuose