pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Lengvai Paruošiami Kibinai: Tradicinis Receptas

Lengvai Paruošiami Kibinai: Tradicinis Receptas

Skanios ir Traškios Orkaitėje Keptos Bulvytės: Receptai ir Patarimai

Skanios ir Traškios Orkaitėje Keptos Bulvytės: Receptai ir Patarimai

Krabų znyplės virimo laikas: išsamus vadovas

Krabų znyplės virimo laikas: išsamus vadovas

Kas Yra Kepimo Akmuo ir Kaip Jį Naudoti?

Jeigu norite kepsninėje palaikyti itin žemą 80-100C temperatūrą, kuri dažniausiai reikalinga karštam rūkymui, pirmiausia atkreipkite dėmesį į anglių kiekį ir kaloringumą.

Kas Yra Kepimo Akmuo ir Kaip Jį Naudoti?

Idėjos iš maltos mėsos: 10 receptų, kuriuos privalote išbandyti

Idėjos iš maltos mėsos: 10 receptų, kuriuos privalote išbandyti

Salotos su Rukola ir Tunu: Lengvas ir Gardus Receptas

Salotos su Rukola ir Tunu: Lengvas ir Gardus Receptas

Gardūs ir Paprasti Morkų Pyrago Receptai

Gardūs ir Paprasti Morkų Pyrago Receptai

Tinginio balandėliai greitpuodyje: greitas ir paprastas receptas

Tinginio balandėliai greitpuodyje: greitas ir paprastas receptas

Troškiniai Dietos Metu: Receptai Ir Patarimai Kaip Numesti Svorio

Troškiniai Dietos Metu: Receptai Ir Patarimai Kaip Numesti Svorio

Beatos Virtuvė: Keptas Jautienos Kumpis – Lengvai Ir Greitai

Beatos Virtuvė: Keptas Jautienos Kumpis – Lengvai Ir Greitai

Naminio ožkos sūrio receptai

Naminio ožkos sūrio receptai

Vištienos kepsnelis su bulvytėmis fry: greitas ir skanus receptas

Vištienos kepsnelis su bulvytėmis fry: greitas ir skanus receptas

Pipirmėčių eterinio aliejaus garinimo nauda

Pipirmėčių eterinio aliejaus garinimo nauda

Naminiai Kūčiukai: Pats Paprasčiausias ir Skaniausias Receptas

Naminiai Kūčiukai: Pats Paprasčiausias ir Skaniausias Receptas