
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
200 ml riebios grietinėlės 150 g puskiečio fermentinio sūrio 1 svogūnas keli svogūnų laiškai žiupsnis druskos žiupsnis maltų juodųjų pipirų 6 riekelės kumpio 2 pomidorai 130 g mocarelos sūrio žiupsnis džiovintų itališkų žolelių.