
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
Zivile, mums irgi ji labai skani, su ivairiais idarais, nors pats paciausias vis tik su farsu, pomidorais ir suriu O pas mane kaip tik vyras labai megsta taip paruostas cukinijas.
Užvirus sumažiname ugnį, puodą uždengiame dangčiu ir troškiname maždaug pusvalandį, arba tol kol morkos išvirs kadangi jautiena kepta, mūsų tikslas leisti jai suminkštėti, na o morkos verda ilgiausiai.
Jo, kaip ir pomidorų pastos, reikia naudoti pagal skonį, tačiau pomidorų padažo reikės beveik dvigubai daugiau, nes jo koncentracija mažesnė, skonis ne toks intensyvus.