Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Dabar sumaišykite citrinos sultis, sojų padažą, medų, šiek tiek alyvuogių aliejaus ir daržoves ir leiskite kalakutų krūtinėlėms marinuotis šiame padaže apie 6 valandas uždengtame inde.
Pavyzdžiui, jei produktas galioja savaitę, tai pasibaigus nurodytam galiojimo terminui, jis turėtų nesugesti dar bent dvi dienas, jei 15 dienų dar apie 5 dienas.
saule 2011-10-01 12 16 tiesa pamirsau , kad reikia deti dar supjaustyta paprika raudona, pries troskinant, jei nededame parikos, galima raugintu kopustu, bet tada nereikia deti marinuotu agurku ir grybu.