pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Veganiškas kukurūzų pyragas su bananais ir aguonomis

Veganiškas kukurūzų pyragas su bananais ir aguonomis

Šokoladinis Sūrio Pyragas: Prabangus Skonis Jūsų Namuose

Šokoladinis Sūrio Pyragas: Prabangus Skonis Jūsų Namuose

Kas Vyksta Su Baltymais Kepant Maistą?

Kas Vyksta Su Baltymais Kepant Maistą?

Trinta Raugintų Agurkų Sriuba: Receptas

Trinta Raugintų Agurkų Sriuba: Receptas

Kaip Paruošti Tobulą Jautienos Steiką Kamado Kepsninėje

Jautienos išpjovą supjaustome 2,5-3 centimetrų storio gabalėliais ir valandą ar dvi palaikome kambario temperatūroje jeigu prieš tai mėsa buvo šaldytuve.

Kaip Paruošti Tobulą Jautienos Steiką Kamado Kepsninėje

Žuvų taukų koncentratas: kaip pasirinkti ir vartoti teisingai?

Žuvų taukų koncentratas: kaip pasirinkti ir vartoti teisingai?

Troškinta jautiena pagal Beatą: receptai ir patarimai

Troškinta jautiena pagal Beatą: receptai ir patarimai

Žalioji arbata ir herpes virusas: nauji tyrimai ir perspektyvos

Žalioji arbata ir herpes virusas: nauji tyrimai ir perspektyvos

Avokado Padažas Žuviai: Tobulas Derinys

Avokado Padažas Žuviai: Tobulas Derinys

Pyragas su varške ir moliūgu receptas

Pyragas su varške ir moliūgu receptas

Skanūs Duonos Receptai Be Mielių Ir Cukraus

Skanūs Duonos Receptai Be Mielių Ir Cukraus

Saldainiai su sūria karamele: receptai ir gaminimo paslaptys

Saldainiai su sūria karamele: receptai ir gaminimo paslaptys

Stirnienos Kotletai: Gurmaniškas Receptas ir Naudingi Patarimai

Stirnienos Kotletai: Gurmaniškas Receptas ir Naudingi Patarimai

Picerijos Lietuvoje: Apžvalga ir Atsiliepimai

Picerijos Lietuvoje: Apžvalga ir Atsiliepimai

Kaip paruošti avienos kumpį - Gaminimo patarimai ir receptai

Viską reikės troškinti ant nedidelės ugnies, taigi geriausiai pasirinkti storasienį sunkų puodą, jei toks yra, jei ne, tai puodą, kurio dangtis tvirtai laikosi.

Kaip paruošti avienos kumpį - Gaminimo patarimai ir receptai