pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Prieskoniai "Angelo Plaukai" ir Receptai su Jais

Čili pipirai „Angelo plaukai” suteikia ryškų skonį ir papuošia troškinius, sriubas, salotas, padažus, desertus ir net konditerinius gaminius.

Vikingų Druska

Vikingų druska tikrai nustebins, nes kurta pagal vikingų receptą, paveldėtą iš senovės. Ši puiki druska pakeri mėgstančius rūkytų produktų bei patiekalų skonius. Vikingų druska - tai šių didžiulių karių kulinarinis paveldas.

Vikingų druska iš Egersundo (žavus Norvegijos žvejybos uostas, didingų fjordų pakraštyje) yra druskos, kario ir juodųjų pipirų mišinys. Amžiams bėgant receptas buvo primirštas, bet pastaruoju metu vėl buvo atgaivintas žingeidžių gurmanų.

Vikingų druska turi intensyvų, dūminį aromatą, primenantį Didžiosios Šiaurės miškus ir jūros purslus. Tiek stiprus, tiek švelnus, gerai dera su bulvėmis, kietai virtais kiaušiniais ir, žinoma, su lašiša.

Išvaizda

Dėka kario ir ciberžolės Vikingų druska pasižymi dominuojančiu sodriu, smėlio spalvos geltonumu, kuris suteikia šiai druskai santūrią, tačiau šiltą spalvą, kurią puikiai papildo malti juodieji pipirai.

Skonis

Vikingų druska išsiskiria savo sodriu skoniu ir aromatu. Vyraujančios sūrios ir dūminės natos susipina su kiek švelniu saldumu ir pikantiškomis pipirų užuominomis. Šios druskos aromatas itin pradžiugins mėgstančius rūkytus gaminius bei šiaurietišką virtuvę.

Naudojimas Virtuvėje

Tai itin lengvai naudojama prieskoninė druska, kuri puikiai dera su dauguma mūsų kasdienių patiekalų. Išbandykite Vikingų druską su kietais virtais kiaušiniais, keptomis bulvėmis, bulviniais blynais, žaliomis salotomis, pagardinkite ja grietinės padažus bei žinoma - su lašiša, menke ar kita jūrine žuvimi.

Sudėtis ir Laikymas

  • Sudedamosios dalys: Druska, juodieji pipirai, svogūnas, rūkyti skoniai, ciberžolė.
  • Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
  • Grynasis kiekis: 225 g.

Raudonasis Karis

Šis populiarus Thai mišinys yra gana aštrus ir ypač gardus su mėsa, krevetėmis ar tofu.

Į kokosų aliejų įpilkite 1 arba 2 arbatinius šaukštelius raudonojo kario, įpilkite 200 ml. kokosų pieno ir leiskite mėsos patiekalui apie 10 minučių sugerti puikius raudonojo kario aromatus. Šie aštrūs raudonojo kario prieskoniai puikiai tinka mėsos patiekalams, kadangi yra skaniai intensyvūs ir aštrūs dėl sudėtyje esančių aitriųjų pipirų.

Šiame karyje taip pat yra paprikos, kumino, kalendrų, juodųjų pipirų, pankolio …

Kario Milteliai ar Kario Pasta?

Indijoje ir Azijoje kario pasta yra recepto dalis. Prieskoniai pirmiausia skrudinami ir sumalami grūstuvu, tuomet įpilama aliejaus (sezamų, žemės riešutų aliejaus arba ghee sviesto Indijoje ar kokosų aliejaus - Tailande) bei gausiai pagardinama šviežiomis aromatinėmis žolelėmis (sutrintu česnaku, tarkuotu imbieru, kapota kalendra ir petražolėmis bei supjaustyta citrinžole). Tuomet ši aštri pasta dedama į patiekalo padažą gardžiam kariui gaminti.

Šiais laikais paprasta rasti sodrią, lengvai naudojamą kario pastą, kurią galite naudoti savo patiekaluose. Tačiau lygiai taip pat lengva pasigaminti savo kario pastą, naudojant po ranka turimus ingredientus su žiupsneliu įkvėpimo. Viskas yra skonio reikalas.

Sudėtis ir Laikymas

  • Sudedamosios dalys: Paprika, ciberžolė, kalendra, kuminas, juodieji pipirai, pankolis, garstyčios, ožragė, kajeno pipirai, imbieras, cinamonas, kardamonas.
  • Grynasis kiekis: 60 g.
  • Kilmės šalis: Prancūzija.
  • Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Klasikiniai Įdaryti Kiaušiniai su Prieskoniais

O kad viskas atrodytų ir būtų dar skaniau gardinu gardžiais pipirais ir druska iš „Druskos namai“ asortimento. Geri ir kokybiški pipirai ir druskos su maistu padaryti - gali labai daug.

Receptas

Porcijos 3, užtruksite iki 10 minučių.

Reikės:

  • 3 virti kiaušiniai;
  • 1 v. š. majonezo;
  • 1 a. š. garstyčių;
  • žiupsnis „Tellicherry“ pipirų.

Papuošti:

  • saujelė pipirnės daigų;
  • čili pipirų „Angelo plaukai“ pagal poreikį;
  • žiupsnis Chipotle jūros druskos;
  • žiupsnis Herb salt „Meat“ druskos.

Gaminimas:

  1. Kiaušinius nulupame, perpjauname per pusę išilgai.
  2. Išimame trynius, o baltymų puseles atidedame į šalį.
  3. Trynius išsukame su majonezu, garstyčiomis ir žiupsniu šviežiai grūstų pipirų.
  4. Gauta mase įdarome baltymų puseles.
  5. Įdarytus kiaušinius puošiame pipirnės daigais, čili pipirais „Angelo plaukai“.