
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
Kiaulienos išpjovą galima tituluoti kaip geriausią mėsos dalį, nes joje įsikūnija pačios aukščiausios kategorijos kiaulienos savybės minkštutė, sultinga ir kas svarbiausia greitai paruošiama.
Dar skanesni, dar sultingesni, su dar daugiau daržovių ir žalumynų, o tas išsilydęs mocarelos sūris Valgydama nesilioviau kartoti kaip skanu, kaip skanu.