pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Picos valgytojai ir nuomonės apie maisto tinklaraščius

Picos valgytojai ir nuomonės apie maisto tinklaraščius

Pyragas su slyvomis be miltų

Pyragas su slyvomis be miltų

Kaip Iškepti Tobulą Steiką ant Griliaus?

Įsibėgėjant griliaus sezonui ir artėjant ilgiausiai metų dienai Joninėms griliaus ekspertas Tomas Petryla dalinasi patarimais, kaip išsirinkti tinkamiausią mėsą, ją paruošti ir tobulai iškepti.

Kaip Iškepti Tobulą Steiką ant Griliaus?

Naminė Žuvies Tušonka: Paprastas ir Skanus Receptas

Naminė Žuvies Tušonka: Paprastas ir Skanus Receptas

Naminė duona krosnyje: kvapnus ir gardus receptas

Naminė duona krosnyje: kvapnus ir gardus receptas

Lauro Lapų Aliejaus Nauda: Nuo Plaukų Augimo Iki Širdies Stiprinimo

Lauro Lapų Aliejaus Nauda: Nuo Plaukų Augimo Iki Širdies Stiprinimo

Angliavandenių Panaudojimo Sritys ir Mitybos Principai

Angliavandenių Panaudojimo Sritys ir Mitybos Principai

Gardusis Beatos obuolių pyragas: iškepkite tobulą desertą!

Gardusis Beatos obuolių pyragas: iškepkite tobulą desertą!

Naminis vynas: atraskite gamybos paslaptis ir receptus

Naminis vynas: atraskite gamybos paslaptis ir receptus

Fortuna Saldainiai: Sudėtis ir Maistinė Vertė

Fortuna Saldainiai: Sudėtis ir Maistinė Vertė

Sultingi kiaulienos šonkauliukai orkaitėje: receptai ir patarimai

Sultingi kiaulienos šonkauliukai orkaitėje: receptai ir patarimai

Kaip Virti Makaronus Karšių Žvejybai: Išsamus Vadovas

Kaip Virti Makaronus Karšių Žvejybai: Išsamus Vadovas

Duonos tradicijos Lietuvoje: nuo senovės iki šių dienų

Duonos tradicijos Lietuvoje: nuo senovės iki šių dienų

Kamado Bono kepimo akmuo: ką reikia žinoti norint kepti tobulai

Kamado Bono kepimo akmuo: ką reikia žinoti norint kepti tobulai

Įdaryti kotletai: originalus ir skanus receptas su grybais

Įdaryti kotletai: originalus ir skanus receptas su grybais

Baklažanų kotletai su lęšiais: receptas ir gaminimo būdas

Baklažanų kotletai su lęšiais: receptas ir gaminimo būdas

Vaikams Vanilinė Pica: Saldus Receptas

Vaikams Vanilinė Pica: Saldus Receptas

Paprasti pomidorų tyrės receptai: nuo sriubų iki padažų

Paprasti pomidorų tyrės receptai: nuo sriubų iki padažų

Kava su vaniliniais ledais: receptas ir variacijos

Kava su vaniliniais ledais: receptas ir variacijos

Miško gėrybės ant stalo: marinuoti baravykai savo sultyse

Miško gėrybės ant stalo: marinuoti baravykai savo sultyse