pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Prieskoniai Medžiagų Apykaitai Skatinti

Prieskoniai Medžiagų Apykaitai Skatinti

Linų Sėmenų Aliejus Lauko Baldams: Natūrali Apsauga ir Ilgaamžiškumas

Linų Sėmenų Aliejus Lauko Baldams: Natūrali Apsauga ir Ilgaamžiškumas

Skoningi Proginiai Mėsos Patiekalai - Tradicijos ir Receptai

Jautieną galima naudoti maltą ar smulkiai kapotą, galima perpus maišyti su kiauliena, aitriųjų pipirų kiekį rinkitės pagal tai, kokio aitrumo patiekalus mėgstate.

Skoningi Proginiai Mėsos Patiekalai - Tradicijos ir Receptai

Virti grikiai: kaloringumas, nauda ir įtraukimas į mitybą

Virti grikiai: kaloringumas, nauda ir įtraukimas į mitybą

Karbonadas orkaitėje: gardus ir sultingas receptas

Karbonadas orkaitėje: gardus ir sultingas receptas

Sveiki žuvies kotletai - skanūs ir sveiki patiekalai

Buvau nusipirkusi jos šaldytos, tad per porą valandų ji atitirpo, dar turėjau iš vakaro virtų bulvių, tad lengvą vakarienę paruošti buvo gana paprasta ir greita.

Sveiki žuvies kotletai - skanūs ir sveiki patiekalai

Kalėdinės Dovanos Vaikams: Saldainiai ir Idėjos

Kalėdinės Dovanos Vaikams: Saldainiai ir Idėjos

„Grill London“ Steiko Receptas ir Restorano Apžvalga

„Grill London“ Steiko Receptas ir Restorano Apžvalga

Marinuoti agurkai pomidorų padaže: klasikinis skonis

Marinuoti agurkai pomidorų padaže: klasikinis skonis

„Mokslo Sriuba“ – Mokslo Populiarinimas Kūrybiškai Ir Įdomiai

„Mokslo Sriuba“ – Mokslo Populiarinimas Kūrybiškai Ir Įdomiai

Jautienos Tartaro Receptas pagal Beatą

Dabar dažniausiai gaminu iš Jamie Oliver knygos Jamie cooks Italy , nes man atrodo, kad jis pažvelgė į itališkus receptus kitataučio akimis ir pritaikė užsieniečių virtuvėms, tad ir mums jie lengviau gaminami.

Jautienos Tartaro Receptas pagal Beatą

Gražinos Gum Desertai: Sveiki Sprendimai Saldumynų Mėgėjams

Gražinos Gum Desertai: Sveiki Sprendimai Saldumynų Mėgėjams

Juodųjų Sėklų Aliejus: Nauda, Savybės Ir Vartojimas

Juodųjų Sėklų Aliejus: Nauda, Savybės Ir Vartojimas

Mėsos marinavimas su kečupu: receptai ir patarimai

Mėsos marinavimas su kečupu: receptai ir patarimai

Saldžiai Sūrūs Sausainiai: Receptas iš Beatos Virtuvės

Saldžiai Sūrūs Sausainiai: Receptas iš Beatos Virtuvės

Kaip Užšaldyti Čili Pipirus: Išsamus Vadovas

Kaip Užšaldyti Čili Pipirus: Išsamus Vadovas