Traškūs vištienos kepsniai orkaitėje su marinuotų agurkų ir sūrio viršumi
Šie kepsniai pavyksta beprotiškai skanūs! Super traškūs, o agurkėlių ir sūrio viršus duoda kremiškumo bei lengvo pikantiškumo. Kepsnelius skanu valgyti ne tik šiltus, bet ir jau atvėsusius.
Nuotrauka Ⓒ Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijaiKepsniai su grybais ir sūriu
Mėsa – vienas svarbiausių stalo komponentų. Jei yra geras kepsnys, vakarienė bus puiki. Kepsnys su pievagrybiais ir sūriu yra sultingas, švelnus ir kvapnus. Galvoji, ką pagaminti vakarienei, kad visiems patiktų ir būtų sotu bei skanu? Mėsos, grybų ir sūrio derinys – klasikinė trijulė. Iškepkite skanų, sultingą kiaulienos kepsnį. Sėkmingą mėsą paruošti nesunku, su ja susidoros net nepatyręs virėjas.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama

Orkaitėje kepta kiaulienos nugarinė su daržovėmis ir sūriu
Labai sotus patiekalas, kurį itin paprasta paruošti! Į skardą sluoksniuojame neįmantrius ingredientus, pašauname į orkaitę, o visi namai pakvimpa tiesiog pasakiškai gardžiai! Šiame recepte naudojama kiaulienos nugarinė, tačiau gardžiai pavyks ir su vištiena. Kvapnus padažas apgaubia mėsą ir daržoves, puikiai tinka tiekti su bulių koše ar ryžiais.
Nuotrauka Ⓒ AndželikaGaminam padažą
Apkepam grybus
Įstatom ketaus keptuvę. Įpilam šlakelį aliejaus ir ištirpinam sviestą. Suberiam grybus. Pamaišydami kepam kol paruduos.
Gaminam padažą
Sudedam traiškytus česnakus, itališkus prieskonius, petražoles. Pamaišydami 0.5 min. pakepam.
Supilam sultinį, grietinėlę, išmaišom. Leidžiam užvirti ir pamaišydami paverdam 3-4 minutes kol truputį sutirštės. Paragaujam. Pagal skonį pagardinam druska, pipirais.
Grąžinam mėsą ir pašildom
Į keptuvę sudedam mėsos kepsnius, supilam inde susikaupusias sultis. Pakaitiniam 2-3 minutes, kad kepsniai sušiltų.