pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Skanių keptų vištienos gabaliukų receptas

Vištienos gabaliukai orkaitėje

Vištieną supjaustykite gabaliukais ir išmaišykite gasrtyčių, medaus ir prieskonių marinate. Tada suverkite ant medinių iešmelių (prieš tai juos išmirkykite vandenyje). Kepkite iešmelius 30 - 50 minučių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus.

AUTORIUS: ZOjaSkaityti komentarusSpausdintiDalintis šiuo receptuIšbandykite!Pati geriausia koldūnų tešla - nelimpanti ir lengvai kočiojamaSotus kiaulienos plovasTradiciniai kotletaiSpagečiai CarbonaraKomentarai (2)AtsakytiNuotrauka pasirinkta sėkmingai!Tik JPG, PNG arba JPEG formatai yra leistini!Vardas2016-02-02 21:01Kokioj temperaturoje kepti? ATSAKYTIToma2017-08-22 19:24

Man skaniausia kepti karščiau bet trumpiau, tada gražiai apskrunda ir neišdžiūva - aš vištienos iešmukus šaunu į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę ATSAKYTI

Romantiški užkandžiai Valentino dienai - 29 nesudėtingos, bet įspūdingos idėjosReceptai Valentino dienai - 34 gardžios idėjos nuo vakarienių iki desertųKam pirkti, jei gali pasigaminti? 37 idėjos nuo sūrio iki vytintos mėsos!Desertai Valentino dienai pasaldinti - 38 receptai nuo greitukų iki prancūziškos konditerijos pažibųReceptai su brokoliais - 38 skanios idėjos!

Ingredientai

  • vištienos filė: 500 gramų
  • grietinėlė: ~50-100 mililitrų
  • mėgstami vištienos prieskoniai
  • kiaušiniai: 1
  • džiuvesėliai
  • aliejus
  • kiaušinio plakinys


1. Iš pradžių maltą vištieną sumaišome su mėgimais prieskoniais, kiaušiniu ir grietinėle. Masė neturi gautis skysta, kitaip bus itin sudėtinga formuoti.
2. Tuomet formuojame pailgus nykščio ilgio gabaliukus.
3. Tada kiekvieną vištienos gabaliuką apvoliojame po 2 kartus kiaušinių plakinyje ir džiuvėsėliuose.
4. Po to kepame keptuvėje (pilame nemažai aliejaus), kol gražiai apskrus iš visų pusių.
5. Labai skanu patiekti su įvairiomis salotomis arba kitu mėgstamu garnyru. Skanaus!

Patiko receptas? Pasidalink!

Raktažodžiai:

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

Tik prisijungę vartotojai gali komentuoti.

„Google Play“ ir „Google Play“ logotipas yra „Google LLC“ prekių ženklai.

  • Privatumo politika
  • Prekių ir pinigų grąžinimo politika
  • Taisyklės ir sąlygos
  • Slapukų politika (EU)

Nerodyti

Tvarkyti sutikimą

Siekdami teikti geriausią patirtį, įrenginio informacijai saugoti ir (arba) pasiekti naudojame tokias technologijas kaip slapukus. Jei sutiksime su šiomis technologijomis, galėsime apdoroti duomenis, tokius kaip naršymo elgsena arba unikalūs ID šioje svetainėje. Nesutikimas arba sutikimo atšaukimas gali neigiamai paveikti tam tikras funkcijas.

Funciniai Funciniai Visada aktyvus

Techninė saugykla arba prieiga yra griežtai būtina siekiant teisėto tikslo – sudaryti sąlygas naudotis konkrečia paslauga, kurios aiškiai paprašė abonentas arba naudotojas, arba tik tam, kad būtų galima perduoti ryšį elektroninių ryšių tinklu.

Parinktys Parinktys

Techninė saugykla arba prieiga yra būtina teisėtam tikslui išsaugoti nuostatas, kurių neprašo abonentas ar vartotojas.

Statistiniai Statistiniai

Techninė saugykla arba prieiga, kuri naudojama tik statistiniais tikslais. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.

Marketingo Marketingo

Techninė saugykla arba prieiga reikalinga norint sukurti naudotojų profilius reklamai siųsti arba sekti vartotoją svetainėje ar keliose svetainėse panašiais rinkodaros tikslais.

Ruošiame vištienos kepsnelius:

Dubenyje išplakame kiaušinį kartu su pienu. Imame vištienos gabalėlį, merkiame į kiaušinio ir pieno plakinį, apvoliojame džiūvesėliuose ir dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepame įkaitintoje orkaitėje 12 minučių, apverčiame ir dar kepame apie 10 minučių.