Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
Šaldymo vitrinos gali palaikyti temperatūrą nuo -6 šaldytos prekės iki 10 konditerinės vitrinos , būti skirtingų aukščių, tūrio, tarnaujančios kaip savitarnos vitrinos ir aptarnaujamos pardavėjo.
Nebent pavieniai senoviški žmonės, kurie vertina lietuvišką kiaulieną ir rūpinasi, kad jų šaldytuvas būtų pilnas, o ne pasikorusi pelė juose tįsotų, galvotrūkčiais lėktų į bendrovę ir išpirktų pigias nupenėtas kiaules.