Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
lietinių receptą rasite čia Įdaras 200 g virtos, maltos vištos krūtinėlės 1 nedidelė morka 1 nedidelis svogūnas 3 pievagrybiai 100 g fermentinio sūrio druska, pipirai, chmeli suneli truputis aliejaus truputis vandens Padažas grietinė pomidorų padažas česnakas truputis petražolių truputis vandens ir miltų.