
Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
Tada nusunkiame daržoves, beriam prieskonius, įmušame kiaušinį, dedame manų kruopas, miltus tiek, kad būtų bent šiek tiek įmanoma blynelį paformuoti rankomis jeigu tai pavyksta, galima blynelį prieš dedant į keptuvę dar apvolioti manų kruopose.
Pasak jo, didesnis Lietuvoje pagamintos produkcijos vartojimas vidaus rinkoje šiandien gali padėti atsitiesti gamybininkams ir iš naujo užkurti Lietuvos ekonomikos variklį.