pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Troškinti moliūgai: receptas ir kaloringumas

Troškinti moliūgai: receptas ir kaloringumas

Ventos 88 Mazeikiai Žuvies Parduotuvė: Apžvalga ir Atsiliepimai

Ventos 88 Mazeikiai Žuvies Parduotuvė: Apžvalga ir Atsiliepimai

„iLunch“ dienos pietų meniu: greiti, kokybiški ir už patrauklią kainą

„iLunch“ dienos pietų meniu: greiti, kokybiški ir už patrauklią kainą

Subalansuota mityba maitinančioms: Gardūs ir sveiki receptai kasdienai

Subalansuota mityba maitinančioms: Gardūs ir sveiki receptai kasdienai

Sprandinė su slyvomis: puikus patiekalas ypatingai progai

Sprandinė su slyvomis: puikus patiekalas ypatingai progai

Ventos 88 Mazeikiai Žuvies Parduotuvė: Apžvalga ir Atsiliepimai

Ventos 88 Mazeikiai Žuvies Parduotuvė: Apžvalga ir Atsiliepimai

Kodėl mitybos grandinė virsta mitybos tinklu?

Kodėl mitybos grandinė virsta mitybos tinklu?

Suktukai su Obuoliais: Receptas ir Gaminimo Paslaptys

Suktukai su Obuoliais: Receptas ir Gaminimo Paslaptys

Kada dėti prieskonius gaminant maistą

Kada dėti prieskonius gaminant maistą

Trapūs kaimiški sausainiai: receptas ir gaminimo paslaptys

Trapūs kaimiški sausainiai: receptas ir gaminimo paslaptys

Išgryninto terpentino eterinio aliejaus naudojimas

Išgryninto terpentino eterinio aliejaus naudojimas

Vistienos sparneliai kamado - Išskirtinis skonis iš įkaitintojo krosnies

Tokie sparneliai man yra lyg čipsai ar siemkos vadinti galima kaip tik norisi, bet esmė ta pati norisi dar ir dar, nes taip skanu, kad sustoti tiesiog neįmanoma.

Vistienos sparneliai kamado - Išskirtinis skonis iš įkaitintojo krosnies

Ką valgyti vakare norint numesti svorio?

Ką valgyti vakare norint numesti svorio?

Ko Negalima Valgyti Prieš Kolonoskopiją: Detalus Vadovas

Ko Negalima Valgyti Prieš Kolonoskopiją: Detalus Vadovas

Vermi šelių sriubos receptas

Vermi šelių sriubos receptas

Žuvies filė kepta orkaitėje: sveikas ir skanus patiekalas visai šeimai

Žuvies filė kepta orkaitėje: sveikas ir skanus patiekalas visai šeimai

Kodėl mitybos grandinė virsta mitybos tinklu?

Kodėl mitybos grandinė virsta mitybos tinklu?

Mėsos fasavimas be kraujo gamybos

Mėsos fasavimas be kraujo gamybos

Šventojo Baziliko ir Reishi Grybo Arbata: Kovok su Stresu ir Sustiprink Sveikatą

Šventojo Baziliko ir Reishi Grybo Arbata: Kovok su Stresu ir Sustiprink Sveikatą