pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Grilinės Keptuvės ir Kepsnių Receptai: Patarimai ir Idėjos

Grilinės Keptuvės ir Kepsnių Receptai: Patarimai ir Idėjos

Labai Paprasti Sausainių Receptai

Labai Paprasti Sausainių Receptai

Orkaitėje kepta lašiša: sultinga ir skani vakarienė

Orkaitėje kepta lašiša: sultinga ir skani vakarienė

Kiek kalorijų turi kepta duona? Faktai ir patarimai

Kiek kalorijų turi kepta duona? Faktai ir patarimai

Kalakutienos filė marinavimas - subtilus skonis iš prabangios virtuvės

Ją galima kepti, troškinti, virti, o ir nuostabiai transformuojasi į pačius puikiausius patiekalus, tarp kurių - kepsniai, sriubos, makaronai, maltinukai, troškiniai, mėsos pyragai ir dar daugiau - tai nuostabus universalus produktas, kuriuo tikrai pavyks sužavėti tiek prisėdusius prie pietų stalo, tiek šventės metu.

Kalakutienos filė marinavimas - subtilus skonis iš prabangios virtuvės

Pica Namuose Alytus: Apžvalgos ir Atsiliepimai

Pica Namuose Alytus: Apžvalgos ir Atsiliepimai

Stebinio jautienos iškepta - laiko patarimai ir receptai

Steikams dažniausiai renkuosi sauso brandinimo ne mažiau 35 dienų jautienos išpjovą, bet esu kepus ir iš nebrandintos Angus veislės išpjovos-pavyko puikiai.

Stebinio jautienos iškepta - laiko patarimai ir receptai

Duonos Kepėjas Nerijus Kriaučiūnas: Tradicijų Puoselėjimas Ukmergės Rajone

Duonos Kepėjas Nerijus Kriaučiūnas: Tradicijų Puoselėjimas Ukmergės Rajone

Pangasijos Filė Receptai Orkaitėje: Lengvai Paruošiami ir Skanūs Patiekalai

Pangasijos Filė Receptai Orkaitėje: Lengvai Paruošiami ir Skanūs Patiekalai

Kempininių Grybų Mityba ir Reikšmė Gamtoje

Kempininių Grybų Mityba ir Reikšmė Gamtoje

Pyragas Be Kiaušinių, Miltų ir Kepimo: Receptai ir Patarimai

Pyragas Be Kiaušinių, Miltų ir Kepimo: Receptai ir Patarimai

Žuvis orkaitėje: receptai ir patarimai, kaip skaniai ir sveikai paruošti

Žuvis orkaitėje: receptai ir patarimai, kaip skaniai ir sveikai paruošti

Čili pica" Druskininkuose: skaniausios picos pasirinkimas

Čili pica" Druskininkuose: skaniausios picos pasirinkimas

Daržovių troškinys su mėsa ir bulvėmis: tradicinis receptas

Daržovių troškinys su mėsa ir bulvėmis: tradicinis receptas

Skaniausias Aguonų Pyragas: Receptas, Kuris Užkariaus Jūsų Širdį

Skaniausias Aguonų Pyragas: Receptas, Kuris Užkariaus Jūsų Širdį

Minkšto Sprandinės Kepsnio Paslaptis - Kaip Paruošti Tobulą Patiekalą

Praėjus laikui atsargiai išimkite puodą, nukelkite dangtį ir šakutės pagalba patikrinkite mėsą, ji turėtų būti apyminkštė, jeigu dar labai kieta, tuomet uždenkite ir kepkite papildomą valandą.

Minkšto Sprandinės Kepsnio Paslaptis - Kaip Paruošti Tobulą Patiekalą

Japoniška Lieknėjimo Dieta: Principai, Privalumai ir Meniu Pavyzdžiai

Japoniška Lieknėjimo Dieta: Principai, Privalumai ir Meniu Pavyzdžiai

Nekepti Pyragai: Receptai su Sausainiais

Nekepti Pyragai: Receptai su Sausainiais

Lašišos ir avokado tartaras: kaip pasigaminti elegantišką užkandį

Lašišos ir avokado tartaras: kaip pasigaminti elegantišką užkandį