pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Troskinti vištienos sparneliai - skanūs receptai ir gudrybės

aguonėlė

Mums labai patinka taip troskinti sparneliai. Aciu savo mamytei uz tikrai vykusi recepta ♥ o pasigaminti tereikia ( rasau savo detas proporcijas):

6 vistienos sparneliu

1 puodelio ryziu & 2 puodeliu karsto vandens

druskos, pipiru bei 1 a.s. vistienos buljono

Vistienos sparnelius susipjaustau as i 4 dalis, nes man taip skaniausiai tada, padruskinu, pipirinu ir uzbarscius adzikos prieskoniais leidziu kelias min pasimarinuoti. I ta laika kol vistiena marinuojas, morkas bei svogunus susipjaustyti stambesniais gabaliukais. Alyvuogiu alieju ikaitinti ir ant stiprios ugnies apkepti vistienos gabaliukus iki grazaus rudumo. Kresti i kepimo inda. I ta pacia keptuve deti morkas su svogunais, dapilti alyvuogiu aliejaus ir leisti pora min pakepti. Kresti visa keptuves turini i kepimo inda ant vistienos. Dabar belieka sudeti smulkinta cesnaka, uzberti ryzius, paskaninti 1 a.s. vistienos buljonu ir uzpilti nepiltais 2 puodeliais vandens. Kepimo inda uzdengti dangciu ar tai folija ir pasauti i ikaitinta 180° orkaite 45 min. Po sio laiko as ziuriu, kaip atrodo ryziai. jei virsuj yra daug apdziuvusiu, tada viska permaisau ir toliau pasaunu uzdengus dar 15 min. Kai iskepa, leidziu dar kelias min pastoveti isjungtoj orkaitej ;) Skanaus!

Troskinti vistienos sparneliai

Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “troskinti vistienos sparneliai” rasta receptų 1000Troškinti vištienos sparneliai su ryžiaisTroškinti vištienos sparneliai

Lipnūs česnakiniai vištienos sparneliai

Atsispausdinti

Porcijos: 4-6 Paruošimo laikas: 30 min. Gaminimo laikas: 30 min.

4. Iškeptus sparnelius perkelkite į dubenį, apliekite dar šiltu padažu ir išmaišykite. Apiberkite sezamų sėklomis, šviežiais žalumynais ir nedelsiant ragaukite.

Receptas paruoštas su „Kikkoman“.
#reklama #kikkoman #kikkomanlithuania

Aštrūs vištienos sparneliai su mėlynojo sūrio padažu

Sumaišyti su tabasco tipo aštriu pipiriniu padažu, išspausti citrinos sultis, įdėti kajeno pipiro arba uoginės paprikos, saldžiosios paprikos, raudonėlio, aliejaus, druskos ir juodųjų pipirų viską sumaišyti ir užpilti ant sparnelių.

Leisti jiems pasimaruoti keletą valandų arba per naktį.

Reklama41011

Padažas:

Mėlyną surį sumaigyti šakute ir sumaišyti su grietine ir majonezu ir su sutarkuotu agurku.

IngredientaiBeata Nicholson

Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!

Reklama41003Komentarailabai parašė:nerealiai skaniai 🙂lasas parašė:Aciu uz puiku recepta, ka tik pasigaminom. labai skanu!alex parašė:geras uzkandis prie alucio, nesveikai skanus sparneliairamune parašė:cia dar labai tinka saliero stiebai! Tada bus tikrai amerikoniskas uzkandis 🙂live parašė:

ar tau patinka astrus vistienos sparneliai / man tai patinka . nors tas pasiulymas nieko vertas , kartais pagalvojiu apie kitus . visalaik buna isimciu . as noriu kilti aukstai ,virs debesu . laukiu savo noru issipildymo . laukiu kol zmones pasikeis . neprasau niekieno gerumo . pamastau ,kam mes taip kandziai purtomes praeities . pats didziausias turtas juk buvo musu gerumas . viskas savo laiku . bukime svelnesni .

Goda parašė:Kaip skanuu.. niam niam.. O tas padažas tokia atgaiva.. ačiūRemis parašė:o koks agurkas: šviežias ar marinuotas?Justė parašė:Visiškai tobuli. Niekaip neatsibosta 🙂marius parašė:

gaminsiu padažą,nes amerikoje labai patiko. tik nesuprantu koks tas agurkas turi būti……. didelis mažas, ilgavaisis trumpavaisis…..

Laura parašė:Sveika, Beata 🙂 man idomu kokiu kitu suriu butu galima pakeisti pelesini?Monica parašė:Man irgi idomu del surio, nes su melynu pelesiu nevalgau.. gal koks kitas galimas?:)Adrija parašė:Ar galima naudoti vietoj melinojo surio naudoti feta?Inesa parašė:

Sparneliai, kaip sako mano sunus, patys skaniausi pasaulyje. Jie jo sarase dabar yra pirmi, aplenke net mociutes koldunus. Man, asmeniskai, neskanus tas padazas, nors mano vyrui tinka, o sunus net nebando, nes nenori „gadinti” sparneliu. Mes taip marinuojam ir kulseles ir kitokius vistos gabalelius. Dabar vistienos kitaip ir nebevalgom 🙂