
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
Skrebučiai su sardine ir kiaušiniu tai patiekalas, kurio pagrindą sudaro traškus duonos pagrindas, kvapnus česnako aromatas ir švelnus sardinių bei kiaušinių įdaras.
Tačiau daugelis baltųjų baltymų, tokių kaip kalakutiena ar vištiena, priskiriami šviesios mėsos arba tamsios mėsos kategorijoms, atsižvelgiant į tai, ar yra dviejų pagrindinių raumenų skaidulų tipų baltųjų skaidulų liesi raumenys, atsakingi už trumpas, greitas skaidulas.