pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Sūrio Pyragas: Coffe Inn Receptas ir Įvairūs Variantai

Šis sūrio pyragas yra puikus saldus užkandis vasarą, ir tai puikus receptas, kurį galima kiekvieną kartą vis kitaip paskaninti! Aptarsime klasikinį sūrio pyrago receptą, jo variantus ir degustavimo įspūdžius iš skirtingų kavinių. Šiame straipsnyje rasite ne tik receptus, bet ir įžvalgas apie skirtingų kavinių siūlomus sūrio pyragus.

Sūrio Pyragas su Miško Uogų Džemu: Receptas

Šis variantas yra sūrio pyragas su miško uogų džemu! Vietoje kvietinių miltų naudojame migdolų miltus, o vietoje cukraus saldiname eritritoliu!

Ingredientai (4 stiklinėms):

Pagrindui:

  • 70 g migdolų miltų
  • 55 g sviesto
  • 20 g eritritolio cukraus pudros

Sūrio kremui:

  • 100 g grietinės
  • 100 g tepamo sūrio (kambario temperatūros)
  • 60 g sviesto (kambario temperatūros)
  • 25 g eritritolio cukraus pudros
  • 1/4 vanilės ankšties
  • 0,5-1 šaukštas citrinos sulčių

Pagardas:

  • Miško uogų džemo

Paruošimas

  1. Pagrindas:
    1. Puode arba mikrobangų krosnelėje ištirpinkite sviestą.
    2. Išsijokite eritritolio cukraus pudrą taip, kad joje neliktų gabalėlių.
    3. Rankiniu maišytuvu arba šaukštu sumaišykite migdolų miltus, eritritolio cukraus pudrą ir ištirpintą sviestą, kol susidarys trupiniai.
    4. Gautus trupinius paskirstykite 4 stiklinėse ir gražiai suspauskite ant dugno. Dėkite į šaldytuvą.
  2. Kremas:
    1. Maišykite visus sūrio kremo ingredientus maišytuve arba šaukštu, kol gausite kreminį vientisą kremą.
    2. Gautą kremą paskirstykite ant trupininio pagrindo ir dėkite atgal į šaldytuvą bent kelioms valandoms arba dar geriau nakčiai.

Skanaus!

Classic Cheesecake

Tai gali būti tas pyragas, kurio paskui prašys jūsų draugai, kolegos ir giminės.

Sudedamosios dalys:

  • VARŠKĖS SŪRIS 56 % (PIENAS (98,5 %, druska, pieno rūgšties bakterijos, fermentas: renetas, tirštiklis: guaro derva, konservantas: kalio sorbatas)
  • sausainiai 19 % (KVIETINIAI miltai (miltų apdorojimo medžiaga askorbo rūgštis), margarinas (gyvuliniai riebalai, rapsų aliejus, vanduo, druska, emulsiklis (SOJŲ lecitinas, riebalų rūgščių monoir-digliceridai), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapniosios medžiagos, dažiklis beta karotenas), cukrus, KIAUŠINIAI.)
  • pasterizuota ant kraiko laikomų vištų KIAUŠINIŲ masė
  • cukrus
  • SVIESTAS 82 proc.

CHEESECAKE WITH LOTUS CRUMBLES

Sudedamosios dalys:

  • VARŠKĖS SŪRIS 54 % (PIENAS (98,5 %, druska, pieno rūgšties bakterijos, fermentas: renetas, tirštiklis: guaro derva, konservantas: kalio sorbatas), “Lotus biscoff®” sausainiai (KVIETINIAI miltai, cukrus, augaliniai aliejai (palmių (palmių aliejus iš tvarių sertifikuotų plantacijų) rapsų), karamelizuoto cukraus sirupas, tešlos kildinimo medžiaga (natrio karbonatai), SOJŲ miltai, druska, cinamonas.), pasterizuota ant kraiko laikomų vištų KIAUŠINIŲ masė, “Lotus biscoff®” sausainių kremas (karamelizuoti sausainiai 58% (KVIETINIAI miltai, cukrus, augaliniai riebalai (palmių (iš tvarių ir sertifikuotų plantacijų), rapsų), karamelizuoto cukraus sirupas, tešlos kildinimo medžiaga (natrio karbonatai), SOJŲ miltai, druska, cinamonas), rapsų aliejus, cukrus, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), rūgštis (citrinų rūgštis), sausainiai (KVIETINIAI miltai (miltų apdorojimo medžiaga askorbo rūgštis), margarinas (gyvuliniai riebalai, rapsų aliejus, vanduo, druska, emulsiklis (SOJŲ lecitinas, riebalų rūgščių monoir-digliceridai), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapniosios medžiagos, dažiklis beta karotenas), cukrus, KIAUŠINIAI.), cukrus, sviestas 82 proc.

Degustaciniai Įspūdžiai iš Kavinių

Pastaruosius keturis savaitgalius iš eilės buvo lankomasi skirtingose didžiausius kavos tinklus turinčiose kavinėse - „Caffeine“, „Vero Cafe“, „Caif Cafe“ bei „Huracan Coffee“ - ir testuojami jų siūlomi desertai. Štai įspūdžiai, kas labiausiai patiko, o ko nerekomenduojama net dėtis į burną.

"Caffeine"

Didžiausią kavos tinklą turinti kavinė išsiskiria tuo, kad konditeriją ir užkandžius gamina patys. Iš visų desertų labiausiai išsiskyrė sūrio pyragas - nuo šiol jis tapo nauju topu sūrio pyragų karalystėje. Desertas yra sodraus skonio, tiesiog tirpsta burnoje, tad nori mėgautis kiekvienu kąsniu.

"Huracan Coffee"

Šeimininkai teigia, kad kanelės į šią kavinę yra vežamos tiesiai iš Prancūzijos, iš Bordo regiono. Man jis tapo šios vietos favoritu - purus, ne per daug saldus ir toks, po kurio bent kiek pasisotini. Be kavos, čia labai patiko pats desertų pateikimas - jie vieninteliai iš kavos tinklų vietų išsiskiria nestandartinėmis permatomomis stiklinėmis lėkštėmis.

"Caif Cafe"

Pasirinkau „Daim“ pyragą ir sūrio pyragą. Ir mano skonio receptoriai džiaugėsi vėl! Tiek vienas, tiek kitas desertas buvo puikiai suderinti. Apie sūrio pyragą su karamelizuotu viršutiniu sluoksniu nėra ką per daug ir sakyti - tikrai sotus ir puikus pasirinkimas praskaidrinti dienai. Vienas iš naujų favoritų!

"Vero Cafe"

Pasirinktas sūrio pyragas su bruknėmis nuvylė, nes atrodė gerai, o skonis buvo labai blogas, konsistencija tokia, tartum, jis būtų guminis, tad valgydamas nejaučiau jokio malonumo. Varškės pyragas šiek tiek geresnis, lengvas, purus, bet nėra net ką lyginti su buvusiu „Caif Cafe“” arba „Caffeine“ sūrio pyragu.

Skaniausių Kavos Tinklų Desertų Dešimtukas:

  1. „Caffeine“ klasikinis sūrio pyragas (2,00 EUR)
  2. „Caif Cafe“ sūrio pyragas (2,60 EUR)
  3. „Caffeine“ morkų pyragas (2,20 EUR)
  4. „Caif Cafe“ „Daim“ pyragas (2,10 EUR)
  5. „Huracan Coffee“ keptas varškės tortas (2,40 EUR)
  6. „Huracan Coffee“ kanelės (1,20 EUR)
  7. „Vero Cafe“ keptas varškės pyragas (2.30 EUR)
  8. „Caffeine“ karamelinis braunis (1,40 EUR)
  9. „Huracan Coffee“ pyragaitis „Lazdynas“ (2,90 EUR)
  10. „Vero Cafe“ sūrio pyragas su bruknėmis (2,25 EUR)