pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Įvairios pramogos Druskininkuose ir apylinkėse

Įvairios pramogos Druskininkuose ir apylinkėse

Darbo Pasiūlymai Mėsos Fabrikuose Vilniuje

Darbo Pasiūlymai Mėsos Fabrikuose Vilniuje

Lašiša: kepimo laikas ir temperatūra, kad būtų sultinga ir skani

Lašiša: kepimo laikas ir temperatūra, kad būtų sultinga ir skani

Tikrasis kibinų receptas

Tikrasis kibinų receptas

Skani vištienos marinatai kepimui ant laužo

Ant viršaus užpilu stiklinę Dvaro kefyro ir dar pridedu druskos, po žiupsnelį kario arba ciberžolės, kvapiųjų arba baltųjų pipirų, paprikos, džiovinų česnakų ir mėgstamų žolelių.

Skani vištienos marinatai kepimui ant laužo

Užtepėlės receptas: gardūs užkandžiai kiekvienai dienai

Užtepėlės receptas: gardūs užkandžiai kiekvienai dienai

Virtas kiaušinis: ką galima pagaminti greitai ir skaniai?

Virtas kiaušinis: ką galima pagaminti greitai ir skaniai?

Džiovinti baravykai cepelinams: receptas ir tradicijos

Džiovinti baravykai cepelinams: receptas ir tradicijos

Lašiniai – lietuviškos virtuvės karalius

Lašiniai – lietuviškos virtuvės karalius

Sojų Padažas Kiaulienai: Receptai Ir Patarimai

Sojų Padažas Kiaulienai: Receptai Ir Patarimai

Lietiniai su Bananais: Sveikas ir Skanus Receptas

Lietiniai su Bananais: Sveikas ir Skanus Receptas