pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Naujas „Express Pizza“ ir „Crisperia“ restoranas atveria duris Kėdainiuose

Naujas „Express Pizza“ ir „Crisperia“ restoranas atveria duris Kėdainiuose

Cepelinai – nacionalinis Lietuvos patiekalas: istorija ir tradicijos

Cepelinai – nacionalinis Lietuvos patiekalas: istorija ir tradicijos

Naminiai Grybukai: Tradicinis Receptas ir Patarimai

Naminiai Grybukai: Tradicinis Receptas ir Patarimai

Kaip padidinti geležies kiekį organizme mityba

Kaip padidinti geležies kiekį organizme mityba

Kaip marinuoti agurkus su garstyčiomis: receptai ir patarimai

Kaip marinuoti agurkus su garstyčiomis: receptai ir patarimai

Žuvų ir Vėžio Suderinamumas: Gilus Astrologinis Tyrimas

Žuvų ir Vėžio Suderinamumas: Gilus Astrologinis Tyrimas

Vingiorykštės Arbatos Nauda: Natūralus Gydymas ir Aromatas

Vingiorykštės Arbatos Nauda: Natūralus Gydymas ir Aromatas

Kiek kalorijų turi kepti varškėčiai?

Kiek kalorijų turi kepti varškėčiai?

Receptai su Ožkos Sūriu

Receptai su Ožkos Sūriu

Kuno Masazo aliejus: Kas tai ir kam jis skirtas?

Kuno Masazo aliejus: Kas tai ir kam jis skirtas?

Makaronai Farširuoti Faršu: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Makaronai Farširuoti Faršu: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Kas yra arbata ir jos rūšys?

Kas yra arbata ir jos rūšys?

Energijos Perdavimas Mitybos Grandinėje

Energijos Perdavimas Mitybos Grandinėje

Ravensarų Eterinio Aliejaus Nauda

Ravensarų Eterinio Aliejaus Nauda

Kiaulienos kumpio receptai keptuvėje

Kiaulienos kumpio receptai keptuvėje

Kiaulienos šnicelis su baklažanais: receptas ir gaminimo ypatumai

Kiaulienos šnicelis su baklažanais: receptas ir gaminimo ypatumai

Desertai Indeliuose: Idėjos Šventiniam Stalui ir Kasdienai

Desertai Indeliuose: Idėjos Šventiniam Stalui ir Kasdienai

Tikras avienos plovas kazane: tradicinis receptas ir gaminimo gudrybės

Tikras avienos plovas kazane: tradicinis receptas ir gaminimo gudrybės