Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
Triušių laikymas grupiniuose aptvaruose vietoj narvų, nors ir atrodo erdvesne alternatyva, bet turi tam tikrų trūkumų ilgaausiai jose neretai susižeidžia, erdviame aptvare sunkiau užtikrinti higienos normų laikymąsi dėl paliekamų triušių išmatų, per kurias gali plisti įvairios infekcijos.
Salotas dėkite į dubenį, ant viršaus išdėliokite nusausintus saulėje džiovintus pomidorus, šparagines pupeles, griežinėliais pjaustytą svogūną ir čederio drožles.