pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kiaulienos skerdienos iškaulinimo technologija

Kiaulienos skerdienos iškaulinimo technologija

Baltos ir juodos duonos palyginimas

Baltos ir juodos duonos palyginimas

Minkštų ausyčių receptas: tradicijos ir skonis Kūčių stalui

Minkštų ausyčių receptas: tradicijos ir skonis Kūčių stalui

Avienos Troškinys: Sodraus Skonio Receptas

Avienos Troškinys: Sodraus Skonio Receptas

Duona: nauda ar žala? Faktai ir mitai

Duona: nauda ar žala? Faktai ir mitai

Bulviniai cepelinai: tradicinis receptas su įvairiais įdarais

Bulviniai cepelinai: tradicinis receptas su įvairiais įdarais

Grybai savo sultyse žiemai: išsaugokite vasaros skonį!

Grybai savo sultyse žiemai: išsaugokite vasaros skonį!

Kaip Tinkamai Kepti Vištieną - Optimali Temperatūra ir Patarimai

nesamone 2017-04-25 15 26 kepiau anksciau su citrina viduje tai jau rugstumelis aplink geriau uzspaudziu ant virsaus mesa buna minksta ir sultinga vat taip.

Kaip Tinkamai Kepti Vištieną - Optimali Temperatūra ir Patarimai

Gyvas maistas: receptai energijai ir gerai savijautai

Gyvas maistas: receptai energijai ir gerai savijautai

Joniškio Duonos Kepykla: Istorija ir Paveldas

Joniškio Duonos Kepykla: Istorija ir Paveldas

Arbata nuo diabeto: nauda ir poveikis gliukozės kiekiui

Arbata nuo diabeto: nauda ir poveikis gliukozės kiekiui

Daržovių Troškinys su Avinžirniais: Maistingas ir Lengvai Pagaminamas Patiekalas

Daržovių Troškinys su Avinžirniais: Maistingas ir Lengvai Pagaminamas Patiekalas

Bičių Duona: Kalorijos ir Maistinė Vertė

Bičių Duona: Kalorijos ir Maistinė Vertė

Kaip Valgyti Midijas: Viskas, Ką Reikia Žinoti

Kaip Valgyti Midijas: Viskas, Ką Reikia Žinoti

Pomidorų Marinavimas su Želė: Receptai ir Variacijos

Pomidorų Marinavimas su Želė: Receptai ir Variacijos

Ketogeninė Dieta – Alternatyvus Būdas Vaikų Epilepsijos Priepuoliams Mažinti

Ketogeninė Dieta – Alternatyvus Būdas Vaikų Epilepsijos Priepuoliams Mažinti

Didžiojo Šeštadienio Pyragų Receptai: Saldus Pasiruošimas Velykoms

Didžiojo Šeštadienio Pyragų Receptai: Saldus Pasiruošimas Velykoms