Mėsos kukuliai grietinėlės ir špinatų padaže
Priklausomai nuo to, kaip kukulius patieksite, jie gali tapti sodriu rudenišku patiekalu, arba – maloniai nustebinti pavasarį pranašaujančiais skoniais. Skaičiuodami dienas iki vasaros, į meniu įtraukite daugiau žalių daržovių: šviežių špinatų lapelių, žaliųjų žirnelių. Pakepinkite šlakelyje aliejaus, užliekite grietinėle ir sultiniu, pagardinkite čederio sūriu, galiausiai – orkaitėje keptus sultingus kukuliukus paskandinkite šiame padaže, patroškinkite porą minučių. Patiekite nedelsiant, nes tiesiai nuo viryklės nukelti tokio tipo patiekalai patys gardžiausi – kol šilti, sultingi, švelnūs ir aromatingi. Išbandykite, labai gardu!
Nuotrauka Ⓒ Asta, Saulėta virtuvėKą dar iš faršo? 43 skanūs ir nesudėtingi maltos mėsos patiekalai
Nors iš maltos mėsos dažniausiai esame pratę kepti kotletus, tai - labai universalus ingredientas, kuris tinka ir kaip patiekalo pagrindas, ir kaip įdaras. Ne veltui mėgstamas bene visų šalių virtuvėse, o didžiulis jo privalumas - iškepa greičiau nei įprasta mėsa.
Žvalgotės idėjų gardžiai vakarienei ar pietums? Siūlome rinktis net iš 43 puikių, kvapnių ir labai skanių patiekalų receptų!
Is farso kepsniai
Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “farso kepsniai orkaiteje” rasta receptų 1000Šventiški faršo kepsniai orkaitėje su pievagrybių ir sūrio kepureNugarinės kepsnys įdarytas sūriu ir saulėje džiovintais pomidoraisKaip užsiauginti tankius antakius ir ilgas blakstienas: dermatologės patarimai
Daugelis svajoja apie natūraliai tankius antakius ir ilgas blakstienas. Dermatologė Katerina Bakiko dalijasi naudingais patarimais, kaip tinkamai prižiūrėti antakius ir blakstienas bei kokios priemonės.
Valentino diena daugeliui asocijuojasi su romantika, pasimatymais ir meilės išraiškomis. Tačiau ne visi šią dieną švenčia su antrąja puse. Ką daryti, jei esate vienišas.
Traškūs vištienos kukuliai su sūriu orkaitėje
Nuostabus patiekalas, kuris vakarienę ar pietūs pavers įspūdingais. Šie kukuliai nuostabiai atrodo ir yra be galo skanūs! Paruošti visai nesunku, o tiekti labai tiks su bulvių koše ir mėgstamomis salotomis.
Nuotrauka Ⓒ Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijosGenialus mėsos vyniotinis. Išbandykite šį stiklinės triuką ir paruoškite savo šeimai puikius pietus!
Pagal šį „YouTube“ kanalo receptą iš faršo galite pagaminti tikrą skanėstą! Šis įdarytas mėsos vyniotinis sužavės visus, esančius prie stalo!
Gaminimo eiga:
Didesniame dubenyje sumaišykite faršą su džiūvėsėliais.
Taip pat suberkite smulkiai pjaustytą svogūną, išspaustą česnaką ir du kiaušinius.
Pasūdykite, pagardinkite ir gerai išmaišykite.
Mėsos masę sudėkite į riebalais išteptą formą.
Naudodami aukštesnę stiklinę, įspauskite ją į faršą.
Po to stiklinę išimkite.
Paruoškite kumpio griežinėlius, tada užtepkite sūrelį su laiškiniais česnakais.
Ant jo dėkite kietojo sūrio riekeles ir įmuškite dar tris kiaušinius.
Kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.
Patiekite su salotomis ar mėgstamu garnyru.
Linkime gero skonio!
Siūlome išbandykite kitą mėsos vyniotinio receptą su tešla. Šiuos abu receptus rasite pridedamame vaizdo įraše.
Vaizdo įrašo medžiaga:
- Žymos:
- Patiekalai iš faršo
Įdomūs video
Taip pat skaitykite:
Klasikinė čili sriuba - mano gardžiausioji
Klasikinis, laiko ir daugybės ragautojų patikrintas Čili sriubos receptas. Sriuba soti, kvapni ir sušildanti, o patinka daugeliui, tad puikiai tiks ir šeimos pietums ar vakarienei, ir svečius pavaišinti. Sriubos tirštumą galima reguliuoti pagal skonį, galima ruošti kaip troškinį ar kaip sriubą. Jautieną galima naudoti maltą ar smulkiai kapotą, galima perpus maišyti su kiauliena, aitriųjų pipirų kiekį rinkitės pagal tai, kokio aitrumo patiekalus mėgstate.