
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Kepant vištą tikrai galima drąsiai eksperimentuoti, tačiau jeigu baiminatės tai daryti, siūlome išbandyti mūsų bei mūsų skaitytojų jau pamėgtus receptus - tikrai nenusivilsite.
Kaip mano vienas bičiulis, ilgus metus gyveninantis Lietuvoje bei daug keliaujantis , bet gimęs ir augęs ne čia, sakė, jog dar nematė jokios kitos šalies, kurioje žmonės būtų ant tiek pamišę dėl padažų.