pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Raugintų kopūstų sriuba su grybais: tradicinis receptas

Raugintų kopūstų sriuba su grybais: tradicinis receptas

Geriausi marinavimo būdai griliui - Pasiruoškite tobulam skoniui

Neaukštoje temperatūroje šonkaulius, priklausomai nuo jų dydžio ir ant jų esančios mėsos kiekio, reikėtų kepti 2-3 valandas iki mėsos temperatūra sieks 75-80 laipsnius.

Geriausi marinavimo būdai griliui - Pasiruoškite tobulam skoniui

Jautienos kepsnio prieskonių receptai

Jautienos kepsnio prieskonių receptai

Ciberžolės arbata: paprasti receptai ir naudingos savybės

Ciberžolės arbata: paprasti receptai ir naudingos savybės

Arbatmedžio aliejus: nauda sveikatai, grožiui ir buičiai

Arbatmedžio aliejus: nauda sveikatai, grožiui ir buičiai

Puikaus Antradienio Su Kava Istorija: Meilės, Santykių ir Laimės Stebuklai

Puikaus Antradienio Su Kava Istorija: Meilės, Santykių ir Laimės Stebuklai

Rytinė kava paveiksluose ir istorijoje

Rytinė kava paveiksluose ir istorijoje

Cepelinai be tarkavimo: senolių išbandytas būdas

Cepelinai be tarkavimo: senolių išbandytas būdas

Ar galima valgyti prieš nėštumo echoskopiją: išsamus vadovas

Ar galima valgyti prieš nėštumo echoskopiją: išsamus vadovas

Rūgštynių Sriuba: Skanus ir Paprastas Tradicinis Receptas

Rūgštynių Sriuba: Skanus ir Paprastas Tradicinis Receptas

Japoniški vištienos kepsneliai: receptas ir patarimai

Japoniški vištienos kepsneliai: receptas ir patarimai

Žuvų taukai: nauda sveikatai, rekomenduojamos dozės ir vartojimo patarimai

Žuvų taukai: nauda sveikatai, rekomenduojamos dozės ir vartojimo patarimai

Gardus kopūstų troškinys su mėsa: paprastas receptas ir puikus skonis

Gardus kopūstų troškinys su mėsa: paprastas receptas ir puikus skonis

Gaivios Salotos su Pekino Kopūstu ir Kukurūzais: Paprastas Receptas

Gaivios Salotos su Pekino Kopūstu ir Kukurūzais: Paprastas Receptas

Meduolių pyragas su mandarinais: receptas

Meduolių pyragas su mandarinais: receptas

Kepta Cukinija: Paprasti ir Skanūs Receptai

Kepta Cukinija: Paprasti ir Skanūs Receptai

Jautienos guliašas su pupelėmis - Tradicinis lietuviškas patiekalas

Į puodą su sultiniu įdėti paruoštą jautieną su pomidorų padažu, ir uždengus ant vidutinės ugnies troškinti vieną valandą ir 20 minučių, tuomet mėsytė gaunasi labai minkšta ir skani, na per tą laiką kol mėsytė troškinasi, svieste pakepinami miltai, atskirai svogūnai.

Jautienos guliašas su pupelėmis - Tradicinis lietuviškas patiekalas

Vištienos Salotos su Vynuogėmis ir Riešutais: Klasikinis Receptas

Vištienos Salotos su Vynuogėmis ir Riešutais: Klasikinis Receptas