Avienos kumpis receptas
Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “avienos kumpis receptai” rasta receptų 1000Ant žarijų keptas avienos kepsnysSluoksniuotas avienos ir kopūstų troškinys pagal Gian Luca Demarcoaviena
2025/01/02 2025/01/02 pagal Kviečiu į virtuvęParuošimas: 15 min Gaminimas: 25 min Porcijos: 2 Avienos troškinys su svogūnais ir garstyčių padažu yra tradicinis patiekalas, kuris sujungia švelnią avienos mėsą su pikantišku garstyčių padažu ir aromatingais prieskoniais. Šis sotus ir šildantis troškinys puikiai tinka vėsiems vakarams, kai norisi pasimėgauti naminiu maistu. Galimos ingredientų alternatyvos: Aviena: Jei neturite avienos, galite naudoti jautienos kumpį … Skaityti toliau

Avies kumpis
B ig Green Egg kepsninė, geras avienos receptas – pavyzdžiui, šis – ir galėsite patiekti gardų valgį. Šiame recepte avies kumpio marinuoti nereikia, todėl ruošdami patiekalą neužgaišite. O mėsai atsidūrus Big Green Egg kepsninėje beliks sulaukti, kol temperatūra mėsos viduje pasieks pageidaujamą lygį.
GAMINIMO BŪDAS: GAMINIMAS NETIESIOGINĖJE KAITROJE
VIRTUVĖ: VIDURŽEMIO JŪROS
PASIRUOŠIMAS IŠ ANKSTO: 15 MIN.
GAMINIMO TRUKMĖ: 100 MIN.
IŠ VISO: 115 MIN.
IŠEIS: 6–8 PORCIJOS

GAMINIMAS
2. 54 °C. Kepkite avieną, kol temperatūra jos viduje pasieks 54 °C ~ 56 °C. Tai užtruks apie 90 min.
3. Išimkite čiobreliais ir rozmarinais pagardintą avies kumpį iš Big Green Egg kepsninės ir uždenkite aliuminio folija. Prieš supjaustydami palaikykite mėsą apie 10 min.
PATARIMAS
Dairotės gardaus garnyro? Kepti artišokai puikiai papildys Big Green Egg kepsninėje keptos avienos skonį.

Ingredientai
- avienos kumpių: 1 (manasis svėrė maždaug 1,5 kilogramo)
- maltų juodųjų pipirų
- malto kumino
- aštrių raudonųjų paprikų
- druskos
- šviežio rozmarino
- šviežio čiobrelio
- raudono vyno: 1 taurės
- česnako.
1. Pirmiausia subadome avienos kumpį peiliu.
2. Tada susmulkiname česnaką.
3. Įtriname mėsą prieskoniais ir apipilame vynu.
4. Paliekame marinuotis keletą dienų, labai skubant, užtenka ir vienos paros.
5. Kepame maždaug 1 valandą 45 minutes iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje (kepame kepimo rankovėje). Po 60 minučių kepimo, rankovę apverčiame, kad ir kita pusė mėsytės pasitroškintų vyne. Jei kepdami neapversite, tai gana ryškiai pajausite skonio skirtumą, kur kepė vyne, o kur ne.
6. Patiekite su savo mėgstamu garnyru ir skanaukite!
Rekomendacija: Daugiau receptų iš kumpio rasite: Kumpio receptai.
. kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
