pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Kaimiški meduoliai: senoviniai receptai ir gaminimo paslaptys

Kaimiški meduoliai: senoviniai receptai ir gaminimo paslaptys

Kepta Žąsis: Tradicinis Receptas

Kepta Žąsis: Tradicinis Receptas

Geriausias Tradicinis Šašlykų Receptas: Sultingi ir Aromatingi!

Geriausias Tradicinis Šašlykų Receptas: Sultingi ir Aromatingi!

Pusryčių keksiukai su špinatais: receptas

Pusryčių keksiukai su špinatais: receptas

Vytinta mėsa: receptai ir gaminimo paslaptys

Vytinta mėsa: receptai ir gaminimo paslaptys

HELEN SEWARD Mediter Alchemy 13/O Creamy Oil: Apžvalga ir Atsiliepimai

HELEN SEWARD Mediter Alchemy 13/O Creamy Oil: Apžvalga ir Atsiliepimai

Kaip išvirti tobulus kiaušinius: patarimai ir gudrybės

Kaip išvirti tobulus kiaušinius: patarimai ir gudrybės

Lapiniai kopūstai (Kale): nauda, savybės ir receptai

Lapiniai kopūstai (Kale): nauda, savybės ir receptai

Keksiukų receptai be sviesto: lengvi, purūs ir minkšti

Keksiukų receptai be sviesto: lengvi, purūs ir minkšti

Alus ir duona: istorija Lietuvoje

Alus ir duona: istorija Lietuvoje

HELEN SEWARD Mediter Alchemy 13/O Creamy Oil: Apžvalga ir Atsiliepimai

HELEN SEWARD Mediter Alchemy 13/O Creamy Oil: Apžvalga ir Atsiliepimai