
Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
Kalakutienos krūties svoris be kaulų Virimo laikas 2 svarai 60-70 minučių 2 svaro Nuo 75 iki 85 minučių 3 svarai nuo 1 iki 1 valandos 4 svarai Nuo 2 valandų iki 2 valandų 20 minučių.
Svarbu paminėti, kad šiuo receptu paruošta kepta mėsa gali stovėti šaldytuve 1 2 savaites, tad kalakutienos likučiais dar ir dabar pasimėgaujame karštuose sumuštiniuose ar salotose.